Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Černý mlýn (2020) 

Druhá hvězda je jen za Melin výkon, ten byl neuvěřitelně uvěřitelný!

plakát

Krásný kluk (2018) 

Neskutečně skutečný film o tom, jak bezmezně je otec schopen milovat svého syna. Herecké obsazení snad nemohlo být lepší, Timothée jako socka vypadá už i tak, takže k uvěřitelnosti neměl vůbec daleko, a Steve, čím je starší, tím je lepší, a ta jeho zoufalost v hlase.. Musíme si uvědomit, že kdo nechce pomoct, tomu není pomoci, a ikdyž máš na nějakou dobu vyhráno, neznamená to, že si vyhrál!

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Byla jsem natěšená, ale hrozně sem se bála, že to dopadne jako čtyřka..bohudíky, nestalo se tak a já zažila úžasnou podívanou plnou vtipu a boží hudby. Kaya mě nezklamala, což sem očekávala, Johny trochu nudil, zpočátku, potom to vyrovnal. No a ten konec..pf, nečekaně milé překvapení. Pokud celou sérii ukončí tímhle dílem, byla bych jedině ráda, jako důstojné zakončení se to považovat dá!!

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Sledovalo se to samo, jedním dechem. Výborný britský počin s velmi sebejistou a naprosto klidnou vyšetřovatelkou, které jde profilování sériového vraha stejně dobře, jako jí šlo dříve vyšetřování ufounků! Džejmí je cukrouš, který měl radši zůstat u lakování nehtů svých černovlasých krásek, než se pouštět do padesáti způsobů, jak vy**kat z děvčice duši.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

"Jus drein jus daun." Jsem zvědavá, za jakou páčku Clarke zatáhne v další sérii..

plakát

Humr (2015) 

Nevím, jestli nechápavě zírat na něco, co nejde popsat jako klasický romantický příběh, nebo naopak obdivovat budoucí vizi něčeho, co se nedá popsat jako klasický romantický příběh. Jsem zhnusena a nadšena najednou, tolik rozporuplných pocitů. Asik účel!

plakát

Wynonna Earp (2016) (seriál) 

Přijde mi to. jakoby vzali Jessicu Jones, její whisky a jejího nezničitelného kámoše a dali je do děje Lost girl (samozřejmě s rádoby westernovým nádechem), které se to docela podobá i humorem, což je jeden z faktorů, proč to sleduju..po desátém dílu stačí napsat: WWW!!! :)

plakát

Ty, já a ona (2016) (seriál) 

Svěží a vtipné zpracování neprobádaných možností vztahu..naprosto dokonalá souhra herců a Izzy je prostě k sežrání. Po dnešním desátém dílu si seriál udržel spád i vtip.. a ta kamera, ta mě prostě dostala!

plakát

Tajemství jejich očí (2015) 

Ani Robrtska, ani Kidmenka, ani ani..prostě hrozná zdlouhavá nuda..originál sem neviděla, konec pro mě nečekaný, což zlepšilo celkový pohled na film + jedna hvězda..Julie teda vypadala hrozně, mezi námi..