Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

Červený Bedrník - Královské výkupné (1999) (epizoda) 

Dorostenec Dauphin doufá dezertovat do Dorsetu. Divná dáma dočasně disponující dildem Dauphina deliberalizuje. Dobrotivý dobrodruh Dundee divnou dámu distingovaně doprovodí do delíria, Dauphina definitivně dopraví do Doveru. Dobro dominuje. Dramatický díl!

plakát

Červený Bedrník - Valentin Gautier / The Scarlet Pimpernel Meets Madame Guillotine (1999) (epizoda) 

Šosácký Šovelén šukal. Šáhlá šereda šikuje šílence. Švihácký šlechtic šikovně šermuje. Šereda šikanuje šlechtice, Šovelén šalamounsky šmíruje, šupák. Šílená šlamastyka. Šarmantní Ševalié šťastně šlamastyku šrotuje, šeredu švihne šavlí, Šovelén škemrá. Šou šlape!

plakát

Červený Bedrník - Červený bedrník (1999) (epizoda) 

Bodrý Bedrník bravurně baví. Byť bezelstně, blamuje Blaženu Bedrníkovou. Blažena bezmocně bloudí. Ba, Bedrník bezesporu boduje bojem, bezustání bojkotuje bezpráví, Boulogneské buřiče bolestivě bodá břitem. Bravo, Bedrníku, bravo, báječný biják!

plakát

Hornblower III - Povinnost (2003) (TV film) 

Život a skutky Horáce Rohofela, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl sedmý - Jak definitivně znechutit Jameesona hnusnému, s Napoleonem kolaborujícímu Irovi a smířit se s tím, že mám za manželku nánu a tchýni kardinální krávu. Kapitánem na věčné časy a nikdy jinak, kariéra v hajzlu, Jana GoodRum musel odplout za oceán nabít si hubu ve Fanatické čtyřce. Skvělá příležitost zanadávat si na ten zkurvený Hollywood.

plakát

Hornblower III - Věrnost (2003) (TV film) 

Život a skutky Horáce Huliroha, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl šestý - Jak vypálit Tullamorku hnusnému, s Napoleonem kolaborujícímu Irovi a nechtěně se oženit s příšernou nánou. Není však pochyb, že i přes nepřízeň osudu zůstává Horác nadále panicem. Konečně kapitán, příští zastávka na admiralitě. Skvělý doplněk k leštění důstojnické šavle.

plakát

Hornblower II - Odplata (2001) (TV film) 

Život a skutky Horáce Rohosmrka, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl pět bé - Jak zachránit čest kapitána Smažky, ačkoliv to bylo psychotické hovado. Za pět minut kapitán, kdo umí, ten umí. Skvělá rozcvička před poledním matchem v kriketu.

plakát

Hornblower II - Vzpoura (2001) (TV film) 

Život a skutky Horáce Rohoblafa, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl pět á - Jak vzdorovat kapitánovi Smažce a vyhnout se přitom šibenici. Stále poručík, ten narkáč mu trochu zbrzdil kariéru. Skvělé odpružení před strhující partií večerního bridže.

plakát

Hornblower - Žabáci a Langusty (1999) (TV film) 

Život a skutky Horáce Rohodmycha, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl čtvrtý - Jak nuceně podpořit porevoluční terror nesympatického roajalisty, který se pokouší sesadit nespravedlivou vládu lidu. Viva la Roy, messieur Ornblaue. Už poručík jak víno, povinnosti si plní na jedničku. Skvělé odreagování před ranním venčením grayhoundů.

plakát

Hornblower - Vévodkyně (1999) (TV film) 

Život a skutky Horáce Vykuřroha, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl třetí - Jak se hrdinně a čestně vypořádat s hispánským zajetím a udělat panický dojem i na jetou mašinu, která zase až takovou vévodkyní není. No vida, už plnotučný podporučík a zdaleka neskončil. Skvělý doplněk ke kontinentální snídani.

plakát

Hornblower - Důstojnické zkoušky (1998) (TV film) 

Život a skutky Horáce Rohoduje, čestňáka a panice, a jeho zářivá cesta do funkce ředitele imperiálního námořnictva díl druhý - Jak se nadrtit na důstojnické zkoušky v klidném prostředí karantény morové lodi. Pořád podporučík kadet, ale nebude to mít dlouhého trvání, je to šprt. Skvělý doplněk k ledvinkovému pudinku.

Ovládací panel
7. nej uživatel Ázerbájdžán
1 bod