Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (964)

plakát

Abeceda hvězd (2002) (pořad) odpad!

Tohle přímo nesnáším!! Hron je nejhorší bavič na světě a z těch jeho stupidních estrád mi vždy vstávaly vlasy hrůzou!! Na to jak se furt převlíká a snaží se napodobit světové pěvecké star se fakt nedá koukat!! Opravdu odporný počin.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Námět filmu je zajímavý ale film se bohužel utápí ve zbytečných úvahách a dialozích na úkor děje což je hodně na škodu. První půlka je výborná ale druhá je už jen slabý odvar z té první a to včetně dost odfláknutého konce. Za skvělou první půlku a jako vždy výborného Clinta Eastwooda přesto tři hvězdičky.

plakát

Absolvent (1967) 

Filmový klenot, který pohladí po duši a který nikdy neomrzí. Jeden z mých nejintezivnějších filmových zážitků, na který nikdy nezapomenu!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vražda v Mezopotámii (2001) (epizoda) 

Klasický Poirot...jako vždy brilatně vypilovaný scénář podle brilatní knížky ale jako seriálová epizoda by tohle opravdu stačilo.....film je zbytečně dlouhý a hlavně za tačátku hodně nudný...

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Nemám rád Leslieho Nielsena a ten jeho debilní humor!! Trapné a vyšumělé vtipy, příšerní herci a naprosto tuctový příběh. Proti parodiím nic nemám ale tohle už je vážně dost ohrané.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Jeden z nejlepších britských sitcomů co kdy vůbec vznikl!!

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Skutečně mistrovská sci-fi!! Miluju filmy a seriály tohoto typu!! Opravdu kultovní záležitost!!

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Dobrá a oddychová sranda která tak trochu ( a nevím jestli úmyslně ) paroduje dnešní politickou scénu. Osobně si nedovedu představit toho že by někdo jako ALi G skutečně vstoupil do politiky a dělal to co v tomhle filmu Ali. Nicméně film má opravdu bombastický začátek ale postupně se zhoršuje až nakonec dospěje k tupému konci s otřesnými vtipy..na druhou strabu čekal jsem to horší a můžu být rád že to dopadlo aspoň takhle....

plakát

Alpha Dog (2006) 

Průměrné drama o konvenční společnosti puberťáků ovládané drogama, alkoholem a prachama. Celkem dobré vykreslení ůpadku světa, o to však horší že snímek vychází z reality a není to jen filmařská smyšlenak. Navíc mě potěšila účast takových hvězd jako Bruce Willis či Sharon Stone. Ale scénář má místy trhliny a během filmu evidentně ztrácí dech i když si zase ve finále polepšil o emočně vypjaté scény.