Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor
  • Životopisný

Recenze (34)

plakát

Dr. Death (2021) (seriál) 

Skvělý seriál. Jen to mohlo víc odsýpat. U některých dílů vyloženě zdlouhavý.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Krásná a velmi vtipná pohádka.Herci báječní.Nemám co bych vytkla.Stane se to jednou z mých nejoblíbenějších pohádek.Pro mě klenot.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Emotivní,dramatické,vypiplané do detailu.Strhující výkon Marthy Issové.Ještě dlouho mi to bude ležet v hlavě.Velmi silný příběh,kdy realita všedního dne a celá katastrofa,byla ještě mnoho násobně děsivější.

plakát

Harry Price: Krotitel duchů (2015) (TV film) 

Film inspirovaný skutečným lovcem duchů Harrym Pricem, mi úžasně sedl. Bála jsem se u něj víc než u kdejakého leckdy trapného amerického hororu. Hledala jsem na netu informace o Pricovi a skutečné Sarah Grey, která je ve filmu služebnou manželů. Její osud je pozoruhodný. Spojila ho totiž s Pricem. Žila jen s matkou, nikdy se nevdala,neměla děti, ale za to měla život plný tajemna, dobrodružství a cestování po boku H. Price. Jako nejznámější je jejich případ ve faře v Borley, který kdysi sledovala široká veřejnost.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

No prostě NÁDHERA. To se nedá jinak popsat. Úžasní herci (naprosto všichni), kouzelná atmosféra, krásný,nápaditý děj. Navíc jako v prvním díle opět spoustu srandy, ale i dojemných chvil. Poprvé v životě jsem zažila, že diváci po skončení nějakého filmu tleskali. Luxusní film.Tleskám Vám, pane Strachu.Jste Mistr.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Pokud máte rádi starý,ponurý domy a k tomu dost podivný osůbky,seriál doporučuju.Je tam hodně bodanců do zad,natrhlých držek,zadnic a gumových prclíků.Jedí se tam mozky a dětem se přidělávají divný věci k tělu.Prostě je to pěkně praštěný,ale je to zase něco jinýho než stokrát omletý "bububu, ty novej majiteli domu " . Seriálů a hlavně filmů kde se rodina nastěhuje do podezřele levnýho domu a začnou jim démoni vyskakovat ze skříní, je už dost.Tohle je jiný.Má to punc pošuctví,ale je to v allrightu. Seriál miluju.

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

Jestli má někdo velký strach z Alzheimerovy nemoci,ať se na film spíš nedívá.Vlastně já z ní strach neměla,ale teď už mám.Pro mně velmi náročná podívaná.Julianne Moore tu byla tak moc uvěřitelná,že mě při vzpomínce na film ještě doteď mrazí.Film mě hodně zasáhl.A upřímně i tak šokoval,že jsem strávila zbytek dne s mírně pocuchanými nervy.Zatím jen pár filmů v životě na mě mělo takový vliv.

plakát

Prasátko a jeho velký příběh (2003) 

Moc laskavý film.Pohlazení po duši.Jsem milovnice Prasátka a té jeho roztomiloučké povahy.Při dívání na filmy s ním,mám vždy chuť si pro něj do televize hrábnout a mít ho jako kamaráda na život a na smrt.Mám Tě ráda Prasátko!Ještěže tě vlastním aspoň v plyšové podobě.

plakát

A co Bob? (1991) 

Moje nejoblíbenější komedie vůbec.Murray je tu tak bezvadný! Hraje to skvěle.Nejsympatičtější blázen co znám.Film znám nazpaměť a přesto se pokaždý hodně moc nasměju.Dreyfuss jako psychiatr co se zblázní je taky boží a jeho rodinka je taková jakou by si člověk přál mít,když "má nerva".Ke které se nastěhuje,když se zblázní a potřebuje dovolenou od problémů.Komedie co vždycky rozesměje a potěší .Plných pět hvězd.