Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor
  • Životopisný

Recenze (34)

plakát

Blondýnka (2022) 

Roztahaný, roztahaný a roztahaný. Každá scéna nad moji trpělivost zdlouhavá, nevydržela jsem se na to dokoukat za polovinu. Úžasná herečka, dala do toho všechno. Podobnost tváře zatím nejrealističtější, opravdu dechberoucí, ALE ! film měl dle mého obrovský potenciál, bohužel celé špatně uchopeno. Hrozně art jakoby. Nesedlo mi to, obrovské zklamání.

plakát

Profesorka (2022) odpad!

Totální chujovina.Od čarodějnice k oběšenci,sto tisíc hlubokých myšlenek o rasismu, pak zas od čarodějnice k oběšenci a končí to překvapivě rasismem.Nevím co tim chtěl kdo dokázat, ale je to shit.

plakát

Dr. Death (2021) (seriál) 

Skvělý seriál. Jen to mohlo víc odsýpat. U některých dílů vyloženě zdlouhavý.

plakát

Smrtonosné přeludy (2021) 

Nápad asi vcelku dobrej, zpracování velmi úsměvný - obzvlášt v poslední třetině filmu. Připomínalo mi to Scary Movie.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Krásná a velmi vtipná pohádka.Herci báječní.Nemám co bych vytkla.Stane se to jednou z mých nejoblíbenějších pohádek.Pro mě klenot.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Emotivní,dramatické,vypiplané do detailu.Strhující výkon Marthy Issové.Ještě dlouho mi to bude ležet v hlavě.Velmi silný příběh,kdy realita všedního dne a celá katastrofa,byla ještě mnoho násobně děsivější.

plakát

Dámská jízda (2017) 

Ani jsem to kvůli kravskému chování hlavní postavy nedokoukala do poloviny. Vážně se odmítám koukat na Ejminu, jak si vytírá pipku na hajzlíku se slovy, že jinak jí smrdí jak polívka.Chápu, že někomu tenhle styl nevadí,ale jsou mnohem lepší komedie. Mám hrozně ráda Goldie Hawn a jednu hvězdu dávám jen za to, že po patnácti letech zase v něčem hraje.Doufám, že bude hrát dál.Ale už ne v něčem takovým.

plakát

Marie Terezie - Série 1 (2017) (série) 

Přistupovala jsem k tomu s malým očekáváním,takže mě to vlastně ani nezklamalo. Použití moderní mluvy- děs. Vojta Kotek byl v tomhle ohledu úplný přešlap.Uvěřitelnost děje tak ztrácela postupně na hodnotě. Zítra druhý díl,...no...,dám tomu ještě šanci. Dnes po druhém dílu to shrnu.Křečovitý,kýčovitý polotovar na pomezí trapna a ještě většího trapna,spoléhajíc na krásnou výpravu.Ano,ta jediná byla v skutku nádherná.Bohužel hlavní představitelka měla víceméně stále jeden výraz,nebo dělala zvláštní ksichty.Scéna kdy řve jak protržená k deseti vojákům v řadě,aby je povzbudila,byla taky dost úsměvná.Pochopim kdyby tam bylo velké vojsko.Pak tam jakási postava řekne: "jo". :-D Chybělo už říct jen "ty voe", nebo "OMG". Dabing Kohoutové mě iritoval a to jí mám jinak ráda.Celkově mi to přijde jako promarněná příležitost na jinak skvělý film.

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Celkem se mi seriál líbil. Ovšem ten nic neříkající konec mně pěkně nasral. A do budoucna k takovým seriálům titulky, protože naši herci už asi neumějí otevírat hubu.