Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Creed (2015) 

Toto je pouze pro normálního fandy filmové řady Rocky. Pokud jste fanatický fanoušek urazí vás to, pokud nejste fanoušek bude to pro vás průměrná kravina. Scénář je slaboučký, plný klišé a režie to taky nijak nevylepšuje. Ale já si tento film užil, Herecký výkon Stalloneho, překonává většinu novodobých kožených herců co mají jen hezký xicht. Je tu humor, který k Rockymu patří a i když by jinde vyzněl trapně, tak tady je prostě milý. Za mě čtyři.

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Spíš romantika, než drama, ale rozhodně povedená. Je vidět, že to napsal chlap a taky kdy to napsal. Dobře natočené s dobrou hudbou a herci. Z dnešního pohledu se může zdát divné, proč by o takovouhle krávu měli ti dva pánové takový zájem, ale v té době se to asi vážně mohlo stát. Škoda jen, že to s obouma dopadlo tak špatně, ale tehdy to asi autor viděl jako dobrý konec. Dnes by asi bylo Oaklimu dopřáno odcestovat do Ameriky.

plakát

Dark Matter (2015) (seriál) 

Sem fanda scifi a tak je jedna hvězda jen a pouze za žánr. Je to bez myšlenky a za pár korun. Jenže takovýchto seriálu je prostě málo a tak člověk musí být vděčný i za toto :(

plakát

Diagnóza: Šampión (2015) 

Chtělo to zkušenějšího rejžoscénaristu, který by to vyladit o trochu lépe, ale i tak je to zajímavý film a stojí za to ho vidět, obzvlášť pokud vás něco z dotčených témat aspoň trochu zajímá.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Bohužel klasické SYFY :( čumět se na to dá, ale

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Už originál nebyl žádná pecka a tak sem moc nepochopil, proč se někdo vrhnul do natáčení něčeho takového, když už od začátku bylo jasné, že nemá absolutně čím překvapit. Vše v tom filmu je naprosto průměrné,teda kromě scénáře, ten je podprůměrný. Kluci od počítačů, ale předvedli slušnou práci. Nic okázalého, ale dobře provedeno. Takže slabší tři.

plakát

Fotograf (2015) 

Pokud bych to bral jako film, tak bych díky výkonu Karla Rodena dal i za čtyři. Ale toto dílko je vlastně autobiografie a to sakra jednostranná a přikrášlená. Pavlásková to nezvládla ukočírovat a nechala se vmanévrovat do situace kdy je přesně za takovou kravku o kterých tento film je. Díky tomu je film místy až směsný a to rozhodně jinak než autor chtěl. Škoda, Saudek je celkem zajímavá lidská troska a šlo by o něm natočit určitě něco zajímavého. Jsou to jasné dvě, ale tím bych hodně ukřivdil Rodenovi a tak musím dát za tři.

plakát

Ghoul (2015) 

Ano konečně se někomu od nás zadařil film, co vypadá jako by byl natočen někde na západě, ale bohužel jako hodně špatnej film. Postavy nesimptický, chovající se jako uplný másla. Věčně někdo ječel. Vyloženě sem se modlil, aby už je konečně někdo zabil. Atmosféra 0 lekačky 0 nechutnost 0. Sexy kočicky 0. Přidal bych jednu hvězdu za to že to točil našinec, ale to by mě nesměla nasrat ta podělaná kamera.

plakát

He Never Died (2015) 

Na to jak špatnej to mělo scénář, mě to překvapivě bavilo.

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Tak tento film může objektivně ohodnotit asi jen málo zdejších přispěvatelů. Cílová skupina asi stěží přispívá na čsfd. Jasně že je ti 1000x omletý příběh a bla bla bla, ale ta neskutečná animace je prostě brutus. Jen pro to se na to vyplatí podívat i dospělejším diváku.