Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

The Veil (2016) 

Robert Ben Garant si nějak nevšiml, že to co naškrábal nedává ve výsledku smysl, ale vzhledem k tomu, že to producentům nevadilo, tak to není zas až tak jeho starost. Natočený je to celkem obstojně, herci celkem hrají, jen Thomas Jane jim to trochu kazí a svým výkonem přispívá k tomu, že se spíš smějete, než bojíte. Škoda je, že kočička jako Jessica Alba hraje neustále v takovýchto sračkách. Zas tak špatná herečka to není.

plakát

Legendy zítřka (2016) (seriál) 

Neoriginální, okopírovaní, hrdinové, utopení v scénáristickém průjmu.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

S počátku spíš průměrné, ale postupem času se to celkem rozjede. Žádná pecka to není, ale když v tomto žánru je těch aspoň snesitelných kousků tak málo :( Takže hurá na třetí řadu :)

plakát

The Divide (2011) 

Tvůrci nám naprosto bez servítek ukáží, jak by dopadl Stanfordský experiment dotažený až do hořkého konce. Hned po tom co se skupinka lidí ocitne zavřená v podomácku udělaném atomovém krytu se rozjede hra v které se lidé postupně stávají tím čim doopravdy jsou a to zvířata. Jde jen o žrádlo a mrd a tomu se podřídí všechno. Ztvárnění této proměny se autorům a hercům povedla opravdu parádně a za to bych dal pět. Bohužel se ale scénarista neubránil přešlapům a tak je mnoho věcí nedotažených, nelogických a přehnaných a to mě osobně zážitek z filmu dost kazilo. Škoda. I tak rozhodně doporučuji.

plakát

Z for Zachariah (2015) 

Člověk, který tento film zařadil do škatulek drama/sci fi/thriller mě solidně nasral, protože jen díky němu sem si to pustil a zjistil, že mě totálně ojebal ! Ono je to ve skutečnosti absolutně neoriginální, nudný a špatně napsaný romantický/lyrický film o klasickém průseru, dva chlapi, jedna ženská, kterou ke všemu tomu hraje neskutečná samice Margot Robbie. Obsadit tuhle dráždivou kočičku do filmu, kde to celou dobu vypadá na pořádnou trojku a ve výsledku se nestane lautr nic je prostě neomluvitelné! Cítil sem se přesně tak, jak to tu popsalo to hovádko Verbal, byl sem totálně nedohoněnej, akorát mě celou dobu místo hnusné uklizečky honila Margot Robbie a za to je ta hvězda na víc :)

plakát

V srdci moře (2015) 

Prostě se jen díváte na něco co jste už několikrát viděli, jen je to trochu jinak natočené. Natočené sice dobře, ale to je tak asi všechno. Nestrhne vás děj, herci, animace ani hudba. Jednoznačně nejlepší herecky výkon podala velryba. Koho napadlo obsadit do hlavni role tohle kladivo prostě nechápu.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Tak takhle zasviněnej scénaristickejma zvratkama sem už dlouho nebyl ! Druhou hvězdu dávám za to že je to fantasy, i když oni tomu žánru spíš ubližují.

plakát

Muž na laně (2015) 

Nejlíp natočený nic jaký sem kdy viděl. Moc sem nepochopil proč se to vlastně natočilo a proč to mělo dvě hodiny. Chápu, že pro amiky mají dvojčata jiný význam než třeba pro mě, ale i tak. Robert Zemeckis je PAN režisér a jedině jeho precizní režie mě u toho udržela až do konce.

plakát

Zyma v ogni (2015) 

Takovýchto kousků by se mělo natočit mnohem víc a šlo by to prakticky v každé zemi, která měla tu smůlu a byla ovládnuta komunisty. I u nás ty mrdky za tech 40 let zabily stovky, možná i tisíce lidí. Těch 10% našeho národa co je volí by si tyhle věci měli pouštět místo večerníčku.