Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Sedmý syn (2014) 

Přiznávám, že ta třetí je vlastně jen za to, že je to fantasy, ale když těhle filmů je tak málo a jako jednohubka se to přežít dá :)

plakát

Ashby (2015) 

Nesympatický Nat Wolff hraje 17 letého kokota, co se chová jak 5 lety děcko, který mě celý film sral, se přerodí z připosránýho panice na sebevědomého samce. Dopomůže mu k tomu Mickey Rourke, soused zabiják s nádorem v bedně, co mu zbývá pár týdnu života. Jak originální a uvěřitelné. Přežít tuto mírně podprůměrnou jednohubku mě pomohlo hlavně ženské osazenstvo a to hlavně mamča Sarah Silverman, která byla snad jediná uvěřitelná. Třetí hvězdu šupnu za Rourka, který i s xichtem totálně na sračky dokáže zahrát lepe než kdejaký současný herecký idol, což je dost smutné a potvrzuje to jen to proč má Stallone svou první sošku.

plakát

Suspension (2015) 

Scénáristická zoufalost následovaná, režijní, hereckou, kameramanskou, trikovou, dokonce i rozkuřovačka s klapkou byla druhořadá šlápota a to ani nemluvím o tom, že koblihy stali taky totálně za hovno. Bez atmosféry, drastický scény patřili až na dvě výjimky tak akorát do večerníčku. Na začátku to vypadalo na slibnej komediální horor, ale i z toho rychle sešlo.

plakát

Kniha života (2014) 

Vyčítat něčemu co vám má ukázat část mexické tradice, že je to moc barevné a přeplácané je důkaz totální vymaštěnosti. Od knihy života dostanete přesně to co mate dostat. Barvičky, přeplácanost, hudbu, hravost a živočišnost. Je to oslava života. Proste nic pro českýho, sucharskýho, rádoby intelektuála, na kterýho si zde hraje podstatná část přispěvatelů.

plakát

Most špiónů (2015) 

Opravdu kvalitní práce všech zúčastněných. Jasnej čtyřhvězdičkovej film a oni to zase musí pokurvit těma americkejma sračkama. Škoda.

plakát

Perfektní den (2015) 

Proboha kdo tu k filmům přiřazuje ty žánry? To bude někdo od OSN určitě :) Dobrá komedie, kde se místo laciného humoru mísí sarkastický, někdy až černý humor s vážnými tématy a který má větší přesah než většina vážných filmů, které by ho rady měli, ale nemají. Opravdu příjemný film, s dobrými herci a dobře sednoucí hudbou v kterém Francie poráží Ukrajinu a těm aspoň trochu vnímavým autoři poodhalí svůj názor na několik dost závažných věcí.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Zatím nejpřijatelnější podaní boha jaké sem kdy viděl, nebo slyšel. Příjemné překvapení. Od dána bych něco tak poetického nečekal a ta kombinace s někdy až trochu černým humorem byla opravdu povedená.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Po druhém zhlédnutí je to ještě větší pecka! Tenhle film zábavnou a přitom polopatickou formou ukazuje jak je celej současnej kapitalizmus, pro běžnou lopatu, která vytváří opravdový hodnoty totálně v prdeli a že hlavní slovo má banda sráčů, která nevytváří žádné hodnoty a přitom rejžuje neskutečný hromady peněz, bez jakéhokoli rizika, protože když se jim něco posere, tak to buďto zaplatí pravě ti obyčejní lopaťáci, nebo když už je to moc velkej průser, tak opět ti lopaťáci, jen se to protáhne přes stát. Největší prdel na tom je, že sou tyhle svině v suchu, protože lidi to zřejmě nikdy nepochopí a nic s tím neudělají a asi k tomu nedopomůže ani tento film. Ale rozhodně musím tvůrce za snahu jim to vysvětlit chválím.

plakát

Spotlight (2015) 

Thomas McCarthy smekám! Ani nemůžu uvěřit, že tohle natočili v Americe. Žádný lakovaní, žádný ždímaní emocí, prostě jen důležité věcné ořezané na dřeň. Tohle je prostě pro fajnšmekry a opravdově náročné. Škoda jen, že tohle a další případy všude po světě absolutně nic nezměnil. Hold ta pohádka o ráji do kterého se máte dostat po smrti je pro spoustu lidí tak lákavá, že je schopna strávit prakticky vše.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Myslel sem si, že to bude jen povrchní lakovačka, která nic nového neukáže a tak sem se tomuto seriálu nevěnoval. Jenže humbuk neutuchal a tak mě to zlomilo na první řadu. A ona to ta lakovačka samozřejmě je:( Prvních pár dílu vypadalo slibně. Má to koule. Rozjíždí se první menší akce a hned se to dotkne osudu tisíců lidí, ve vás to začíná vřít, z obrazovky se na vás valí emoce a vy si mnete ruce a těšíte se na hlavní chod. Jenže ten nepřijde!! Seriál najednou sklopí ocas a místo aby ukázal to, jak politici ojebávají lidi ve velkém, nám ukazuje komorní šachovou partii, kde se jen přesouvají figurky a jeden zmrd se snaží podělat druhého. Prostě povrchní politické sračky o tom, že jim jde jen o moc a peníze a že to z pozadí vlastně řídí úplně někdo jiný, ale to ví každý průměrný moula. Všichni do jednoho jsou to mrdky a tak nemate komu fandit, ani se o koho strachovat, protože i kdyby se jim stalo prakticky cokoli zlého, tak jim to přejete a je vám to fuk. Postrádá to jakoukoli emoci a bez těch se jaksi drama konat nemůže. Je to dobře napsané, i když ke konci už se do toho kluci trochu zamotávají. Je to dobře natočené a je to dobře zahrané. Škoda jen že Kevin Spacey není žádný dravec a i pře jeho veškerou snahu a dobrý herecký výkon je to prostě poznat. Mnohem víc mě bavila Robin Wright.