Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Řidičský průkaz (2014) 

Prostě milý a celkem zábavný film, který je v podstatě o ničem.

plakát

Babi (2015) 

Příjemný a zábavný film o to, že podívat se do zrcadla je sice bolestné, ale rozhodně prospěšné. To jak holčička vyjádřila svůj názor na věc bylo přímo boží :)

plakát

Mistress America (2015) 

Proste to jen vypráví o úplně normálním běžném nezajímavém životě. Nedá vám to absolutně nic. Nechápu proč tohle někdo natočil, i když to natočil celkem dobře.

plakát

Moonwalkers (2015) 

První půlhodina je přímo vražedně nudná, pak se to ovšem rozjede a dočkáte se opravdu geniálních kousků. Pro úspěch filmu to chtělo jednoznačně víc LSD pro štáb.

plakát

Love (2015) 

Dal bych i dvě, ale za to že mě Gaspar Noé donutil dívat se na tu hnusnou transku, tak nasrat!

plakát

V zajetí kouzel (2015) (seriál) 

Totálně zamindrákovanej ubožák s xichtem Jasona Ralpha nás má nalákat na sledování seriálu o druholigových Bradavicích pro středoškoláky. Kterej kokot tohle vymyslel ? Jasně je to syfy, takže se žádné veledílo nedá čekat, ale proč si to takhle komplikujou to nechápu. Další průměrná syfy sračka a tentokrát ještě s blbě napsanýma a obsazenýma postavama.

plakát

Hyde Park Civilizace (2012) (pořad) 

Daniela Stacha je jediný dobrý moderátor na ČT24 a tento, již tak zajímavý pořad, vyzdvihuje do nebes. Všichni ostatní by se od něj měli učit, určitě by to pozvedlo i jejich pořady, protože zatím většina ostatních pořadů vypadá, jak nějaká bulvární show z tv kanálu Blesku. Ten astronomický rozdíl mezi nim a ostatními byl vidět již v klasickém Hyde Parku.

plakát

Admirál (2015) 

Nizozemský pokus o vzedmutí národní hrdosti a natočení velkofilmu. Musím uznat, že k tomu přistoupili zodpovědně a dokonce i na férovku a tak i když je vidět jistá nezkušenost, výsledek je rozhodně dobrý. Nezbývá než Holanďanům závidět, oni už mají své linčující davy dávno za sebou, kdežto nám tu teď jeden takový linčující dav zemanovců právě pobíhá. Uvidíme jak to dopadne, snad ne tak jak před 350 lety v Holandsku. Závidět jim můžeme i tento film, u nich se točí Michiel de Ruyter u nás Lída Barová. Tak snad brzo natočíme něco o Žiškovi. Uvidíme já bych to typoval spíš na dalšího Husa:(

plakát

Vražda - Série 3 (2012) (série) 

Stupidita policie a hlavně samotné policistky je v teto sérii už přímo nesnesitelná a tak sem to při scéně v nemocniční prádelně na začátku 4 dílu vypnul.

plakát

Ve stínu (2012) 

Pozdě, ale přece. Tak tohle bylo SAKRA velký zjevení v jinak skomírající české filmografii plné různých nedomrdků. Sem tam, trochu prkenné dialogy, ale jinak, na česko prakticky dokonalý scénář. Dobrá režie a snad až na nevýrazného Jiřího Štěpničky dobré herecké výkony. Je smutné, že i dnes se tu najdou mladí komunisté, kteří když už nemůžou pohanit zjevnou kvalitu filmu, tak se snaží aspoň přijít s pohádkou o tom že je to nesrozumitelné a po detektivní stránce mizerné. V tomto směru se dá filmu vytknout pouze to, že je vše zřejmé možná až příliš brzo a divák už jen čeká, kdo že je to ten muž, co to celé provedl.

Ovládací panel