Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (8)

Hra na oliheň

Hra na oliheň (2021) (seriál)

Ve 4. hře se hrají kuličky, do kterých vstupuje 38 hráčů – 19 dvojic a 19 vítězů + automatická lichá postupující, což je 20 hráčů, z nichž jeden spáchá sebevraždu ještě před 5. hrou, do které tedy má vstoupit 19 hráčů, ale další hry se účastní pouze 16 hráčů (3 chybí).

Vrchní, prchni!

Vrchní, prchni! (1980)

Dalibor Vrána (Josef Abrhám) vyláká ven číšníka pod záminkou čištění kanalizací. Své auto má zaparkované vedle něj, ale když číšník odjíždí, Vránův Velorex už na svém místě není.

50x a stále poprvé

50x a stále poprvé (2004)

Tom (Allen Covert), který ve filmu trpí ztrátou paměti každých 10 vteřin, vydrží bez ztráty paměti při prvním vyhledání vteřin 16, ale při závěrečné scéně to je vteřin 9.

Očista: Volební rok

Očista: Volební rok (2016)

Leo Barnes (Frank Grillo) při závěrečné přestřelce odešel předními dveřmi a po střelbě kněze se vrátil zadními. Ty však neměly být přístupné.

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Při zařazování do skupin byla Hermiona (Emma Watson) zařazena do Nebelvíru, který se nachází na levo, kam také Hermiona zatočila, avšak Ron (Rupert Grint), který byl také zvolen do Nebelvíru, zatáčel do pravé strany sálu.

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Ve scéně, kdy Hagrid (Robbie Coltrane) předává dopis od Brumbála skřítkovi ve skřetí bance, je dopis zmuchlaný a znečištěný, avšak po převzetí je dopis čistý a rovný.

Apocalypto

Apocalypto (2006)

Po zajmutí kmene se šlo do města na popravu několik hodin, avšak při útěku se hlavní hrdina (Rudy Youngblood) dostal zpět do pralesa za několik minut.

Room

Room (2015)

Při útěku z pokoje počítala matka (Brie Larson) s tím, že jejich věznitel Nick (Sean Bridgers) má nekryté auto, z kterého může malý Jack (Jacob Tremblay) vyskočit, to však nemohla vědět.

Reklama

Ovládací panel
2 body