Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (719)

plakát

Tiché místo (2018) 

To si tak člověk pustí něco, co už mu v notasu straší tak dlouho, že ani neví proč to tam má a o co go a pak jen valí oči a je napnutej jak struna od začátku až do konce. Naprosto úchvatná a napínavá jednohubka (která koukám, bude mít pokračování), fakt výborný nápad s celou tou situací,kdy jediné co vás zachrání je ticho a jak to podává tento film, wau, skvělej napínák od začátku do konce! A že nevíme nic bližšího o těch vetřelcích a pár nelogičností? Koho to zajímá, když tu jde především o tu neskutečnou, drásající, napínavou atmosféru!! Fakt peckaaaa

plakát

Aquaman (2018) 

Dokonalé vizuální orgie, nejlepší od Avatara, netřeba víc dodávat, třeba v kině vidět.

plakát

Hyeobsang (2018) 

Tož sakra lidi já nevím co proti té Božské všeci máte, šak nakonec jen díky ní a jejímu "neprofesionálnímu" chování to skončilo jak to skončilo (nechcu spoilerovat). Takže předvedla naprosto dokonalou vyjednávací taktiku, která nakonec zabrala!!! :-) Jinak gradace, napětí a postupné odhalování pravdy a souvislostí na jedničku, já se nenudil ani minutu.

plakát

Panna a netvor (1978) 

Nejlepší hororová pohádka co kdy byla natočena!!!!! Ta mrazivá atmosféra, ta intenzivní hudba, ta dokonalá hrůzostrašná ptačí maska netvora, prostě pecka! Zůstal ve mně od dětství intenzivní pocit strachu z této pohádky i když všechny ostatní vzpomínky dávno zmizely a tak jsem se se zájmem na to konečně podíval znovu a jako je to tam stále, fakt mistrovské dílo. Třeba ten hon na bezbrannou laň, ten má v sobě takovou intenzitu že jako wau.

plakát

Noční hra (2018) 

Parádní blbina! Celkem trefa do černého na společnou sledovačku někde na chatě, hned máte chuť podobnou crazy šílenou noční hru uspořádat taky. Rachel jako vždy kouzelná, tam není o čem no a i ostatní hráči super plus geniální sympaták soused policajt. Dobrý hlášky a neustálá gradace děje ad absurdum, fakt pecka a kdo se u této ztřeštěné blbůstky nepobaví musí být vážně suchar.

plakát

Daeho (2015) 

Poutavý a napínavý hon na bájného tygřího vládce hory v krušných časech kdy Koreu okupovalo Japonsko a tak si tam korejáci našli i mnoho přesahů mezi osudem tygra a jejich samotným. Mně ke spokojenosti bohatě stačil napínavý děj, výborná zimní atmosféra i ta osudovost, kterou šikmoočka vždy dokážou náležitě vypilovat. Takže propojené osudy zvíře x lovec fungují na jedničku a člověk odpustí i sem tam do očí bijící nelogičnosti v chování tygra samotného. Povedené dobrodrůžo made in Korea.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Vcelku povedené xxxté pokračování. Trikově stále dokonalejší, toho a těch ještěrů se člověk jen tak nenabaží a ten konec s tím echt dokonalým predátorem měl hodně povedený až hororový nádech, napětí se dalo krájet. Takže za mě překvapivě ano a může se jet dál.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Je vidět jak velká legenda a pecka je a stále bude původní Predátor, bo i po těch letech furt na tom stojí a padá každé další pokračování a i když je to většinou sračka, stejně si to člověk zase pustí a řekne si nic moc, tohle už nemá smysl ale za pár let si to stejně u dalšího Predátora bude říkat znovu......

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Já si nemůžu pomoct, ale prostě mně ze Star Wars univerza sedne všechno. A tahle odbočka byla hodně povedená, svižná, vtipná, napínavá, akční..... prostě pecka a super oddechovka. Nevím co furt všeci s tou negací a že to bylo o ničem a zbytečný maj. Já si narážky, vtípky a další věci stejně jako velký prostor pro Chewbaccu užíval královsky a už se těším na završení této novodobé kapitoly příští rok.

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Nečekal jsem od pokračování jedničky, která mě naprosto nadchla mnoho a byl spíš skeptický, ale zas tak špatný to nebylo. Akce, brutalita i napětí pořád na slušné úrovni, odsejpalo to svižně, ale přece jen pár nesmyslů se nakonec našlo a celkem odfláknutej konec to sráží dolů. Na jedno zkouknutí dobrý.