Tenhle film jsem viděl tak 10 let zpět a moc se mi líbil, koukali jsme na to s mámou a nemůžu jinak než 5 hvězd, teď už bych tomu dal tak 3, ale jako dítě jsem si to užíval a tak to nechám.
Mozna se zda, ze tam je plno kycu, ale mne osobne se tento film hodne libil, super napad, krasny holky a celkove tam vidim jen pozitiva, takze 5 hvezd :)
Říkejte si co chcete, ale já se bavil a rozhodně jsem se nenudil :D rozhodně se to nemůže rovnat top hororům, ale 5 hvězd za to, že jsem si to prostě užil.
Nemám slova, úžasný film, jeden z nejlepších ever, v žebříčku top 10 filmů na světě by měl být určitě, klidně za Foresta Gumpa, který mě nijak nebavil.
Proč tak slabé hodnocení? Za mě hodně povedené, samozřejmě jsem se nebál, ale tak či tak mě to potěšilo a rozhodně nezklamalo, dal bych 4 hvězdy, ale 1 přidám za Češství (nic se vám nelíbí, vše kritizujete, prostě ''ideální'' národ)
Nemám jinou možnost, než dát 5 hvězd :) Tohle téma je v dnešní době hodně probírané a myslím, že všichni by měli vidět tento film, aby pochopili, že šikanují jen ubožáci :) herci sympatičtí, vychází to na 90%
Ty odpady a max 1 hvězda mě celkem frustrujou :) mě se tenhle horor dost líbil, mělo to skvělý nápad, zajímavé prostředí a celkem i sympatičtí herci, dal bych 3, ale když tu jsou lidi dementní, tak tomu trošku pomůžu a zlepším hodnocení.
Tak tohle bylo něco neskutečného :) První film, u kterého jsem brečel jak malé děcko. Frank Darabont to má prostě v krvi. Tom Hanks tu hrál naprosto skvělou roli, kterou zvládl na výbornou. Vybavuju si každou část tohohle filmu a musím říct, že přesně tohle je ten nejlepší film, který jsem kdy viděl :) za mě 100% a kdyby šlo, tak těch hvězd dám i 1000 ♥.
Takovej seriál už dlouho nikdo nenatočil :) Za mě 5 hvězd, dobrá atmosféra, dobrej nápad, sympatičtí herci, dobré zápletky a spoustu dalšího. Všem můžu doporučit. 42% je k smíchu, lepší český seriál v tv právě neprobíhá, proto za mě 70%
Ztracený poklad templářských rytířů (2006)
Tajná minulost (TV film) (2016)
Vzteklina - Epizoda 6 (E06) (epizoda) (2018)
A zase tu někteří lidé brečí a já jsem naprosto spokojenej, super miniseriál a já nemůžu jinak než 5 hvězd za každou epizodu :)
The DUFF (2015)
Tohle jsou přesně ty filmy, které miluju ♥
Od pěti do sedmi (2014)
Tohle jsem si zamiloval :) není film s Antonem Yelchinem, který by mě nebavil, byl to úžasný herec ♥
Svět podle Garpa (1982)
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, takže 5 hvězd je jistota :) ♥
The Ice Cream Truck (2017)
Vzteklina - Epizoda 4 (E04) (epizoda) (2018)
Jen si stěžujte lidi, Češi byli odjakživa moc ''důležití'', za mě top :D
Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
Vzteklina - Epizoda 2 (E02) (epizoda) (2018)
Druhý díl taktéž hodně povedenej i když se mi víc líbil první, každopádně 5 hvězd :)
Vzteklina - Epizoda 1 (E01) (epizoda) (2018)
Jsem překvapen, moc se mi líbil 1. díl, dávám 5 hvězd :) těším se na další
Proč? 13x proto (TV seriál) (2017)
Spolu se Skam 2 nejlepší seriály :) ♥
Ve jménu pomsty (2004)
Za děj a celkově za film bych dal 4 hvězdy, ale ta pátá je za písničku Will you be there od Skillet ♥ ♥ ♥
Trest pro mého syna (TV film) (2014)
Nemám tomu co vytknout, jasných 5 hvězd :) Star Wars je totální odpad proti tomuhle filmu
Nekonečný příběh (1984)
Tohle je srdcovka a film mého dětství a každej kdo nedá 5 hvězd je u mě ''ubohá Česká závistivá a nepřející povaha''
Nebezpečná přání (2002)
Cizí holka (TV film) (2011)
Hodně povedenej film :) nemůžu jinak než 5 hvězd
V domě (2012)
Jo tohle mě dost bavilo :)
Nebezpečné vztahy (TV pořad) (2016)
za mě top pořad, absolutně nechápu ty odpady, hltám každej díl :)
Specialisté (TV seriál) (2017)
Češi jsou zakompexovaný národ, kteří všechno uráží a nic se jim nelíbí :) je mi z vás na blití, super seriál, za mě 5 hvězd
Killing Ground (2016)
nemám tomu co vytknout :) krásné prostředí, top děj, sympatické postavy, 80% - 5 hvězd
Zamilovaní (2011)
srdcovka ten film :) Anton Yelchin byl pro mě nejlepší herec, škoda, že už je mrtvý.
Manželská lest (TV film) (2014)
5 hvězd, dost dobrej film :) takových 75%
Omlouvám se! (2013)
Než jsem tě poznala (2016)
Nejlepší film roku 2016, bezesporu :)
Vražedná hra (2008)
Zelená míle (1999)
Ohnivý kuře (TV seriál) (2016)
Láska a posedlost (2011)
Uzasnej film :) patri rozhodne k tem lepsim, na ktery se jeste nekdy rad kouknu.
Satan (2006)
Bohužel to byl nejlepší film století. Josef byl největší pán.