Tenhle film jsem viděl tak 10 let zpět a moc se mi líbil, koukali jsme na to s mámou a nemůžu jinak než 5 hvězd, teď už bych tomu dal tak 3, ale jako dítě jsem si to užíval a tak to nechám.
První díl nic moc, Habera mě nasral svojím typickým ponižováním.
Mozna se zda, ze tam je plno kycu, ale mne osobne se tento film hodne libil, super napad, krasny holky a celkove tam vidim jen pozitiva, takze 5 hvezd :)
Říkejte si co chcete, ale já se bavil a rozhodně jsem se nenudil :D rozhodně se to nemůže rovnat top hororům, ale 5 hvězd za to, že jsem si to prostě užil.
Nemám slova, úžasný film, jeden z nejlepších ever, v žebříčku top 10 filmů na světě by měl být určitě, klidně za Foresta Gumpa, který mě nijak nebavil.
Proč tak slabé hodnocení? Za mě hodně povedené, samozřejmě jsem se nebál, ale tak či tak mě to potěšilo a rozhodně nezklamalo, dal bych 4 hvězdy, ale 1 přidám za Češství (nic se vám nelíbí, vše kritizujete, prostě ''ideální'' národ)
Policie v akci (TV pořad) (2017)
Občas se u toho zasměju, takže ty 2 hvězdy si to zaslouží.
My Scene - Hvězdy Hollywoodu (2005)
Ale jo jako malému se mi to líbilo :D tak dám 5
Dej mi své jméno (2017)
Tak tenhle film si zaslouží Oscara. Za mě 95%
When We First Met (2018)
Doporučuju všem, za mě top film, 90%
Přání smrti (2018)
Příjde mi to trošku na způsob Uprchlíka, ale Uprchlík je pouze jeden a žádnej film ho nenahradí.
Ztracený poklad templářských rytířů (2006)
SuperStar 2018 (TV pořad) (2018)
odpad!První díl nic moc, Habera mě nasral svojím typickým ponižováním. Druhý díl mě stále nijak nepřesvědčil, Habera se chová opět jako namyšlený primitiv, Ta ženská jak mokrá 13ctka, jen Matěj s Benem si tam zaslouží být a chovají se normálně.
Tajná minulost (TV film) (2016)
Vzteklina - Epizoda 6 (E06) (epizoda) (2018)
A zase tu někteří lidé brečí a já jsem naprosto spokojenej, super miniseriál a já nemůžu jinak než 5 hvězd za každou epizodu :)
The DUFF (2015)
Tohle jsou přesně ty filmy, které miluju ♥
Od pěti do sedmi (2014)
Tohle jsem si zamiloval :) není film s Antonem Yelchinem, který by mě nebavil, byl to úžasný herec ♥
Svět podle Garpa (1982)
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, takže 5 hvězd je jistota :) ♥
The Ice Cream Truck (2017)
Robinsonův ostrov II (TV pořad) (2018)
odpad!Zatím dávám odpad, protože aby se to tak natahovalo, to není možné :) To zdržování a snaha natáhnout ty díly, to je vyloženě odpad.
Vzteklina - Epizoda 4 (E04) (epizoda) (2018)
Jen si stěžujte lidi, Češi byli odjakživa moc ''důležití'', za mě top :D
Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
Vzteklina - Epizoda 2 (E02) (epizoda) (2018)
Druhý díl taktéž hodně povedenej i když se mi víc líbil první, každopádně 5 hvězd :)
Vzteklina - Epizoda 1 (E01) (epizoda) (2018)
Jsem překvapen, moc se mi líbil 1. díl, dávám 5 hvězd :) těším se na další
Proč? 13x proto (TV seriál) (2017)
Spolu se Skam 2 nejlepší seriály :) ♥
Ve jménu pomsty (2004)
Za děj a celkově za film bych dal 4 hvězdy, ale ta pátá je za písničku Will you be there od Skillet ♥ ♥ ♥
Trest pro mého syna (TV film) (2014)
Nemám tomu co vytknout, jasných 5 hvězd :) Star Wars je totální odpad proti tomuhle filmu
Nekonečný příběh (1984)
Tohle je srdcovka a film mého dětství a každej kdo nedá 5 hvězd je u mě ''ubohá Česká závistivá a nepřející povaha''
Nebezpečná přání (2002)
Cizí holka (TV film) (2011)
Hodně povedenej film :) nemůžu jinak než 5 hvězd
Generace X (2005)
též dobrej filmek :)
V domě (2012)
Jo tohle mě dost bavilo :)
Satanské tango (1994)
odpad!Dávám odpad už jen za to, že má film 7 hodin a 30 min, tohle není normální, tudíž se na film ani nekouknu.
Nebezpečné vztahy (TV pořad) (2016)
za mě top pořad, absolutně nechápu ty odpady, hltám každej díl :)
Specialisté (TV seriál) (2017)
Češi jsou zakompexovaný národ, kteří všechno uráží a nic se jim nelíbí :) je mi z vás na blití, super seriál, za mě 5 hvězd
Killing Ground (2016)
nemám tomu co vytknout :) krásné prostředí, top děj, sympatické postavy, 80% - 5 hvězd