Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

The Notorious Mr. Bout (2014) 

Výborný dokument, který věrně popisuje jak Viktor Bout začínal se svým obchodováním od samého počátku až po zatčení v Bangkoku roku 2008. Ve filmu je spousta rozhovorů s jeho bratrem, manželkou, bodyguardem... Obsahuje řadu záběrů od Viktora, jelikož byl náruživý kameraman a natáčel vše co mohl. Přesný obrázek velké etapy jeho života, který je velice odlišný od filmu "Obchodník se Smrtí".

plakát

Eega (2012) 

Uz dlouho jsem se takhle nepobavil. Pekny strih, fajn herci, vtipne napady, napinave az do zaverecne "bitvy". A uplny zaver me jeste uklidnil.

plakát

Dantovské peklo (2010) 

..je libo 7 pater pekelnych, zakoncene bitvou se samotnym Luciferem? Docela zabavna akcni podivana. Film jsem si zapl kdyz jsem sel spat a pritom me chytl a nepustil az do konce, jen po chvili to zacne byt stereotyp.. bez ovladace to neni ono.

plakát

Doktor Smrt (2010) (TV film) 

Nebýt hvězdného hereckého obsazení, unudil bych se k eutanazii. Silný, ale dlouhý příběh. Připravte si velký kapesník.

plakát

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010) 

Jelikož studuju veřejnou správu, dávám místo 4 hvězd 5. Jednička se zaměřovala hlavně na akční scény, na jednotku, na jednotlivé postavy a jejich morální zásady. Dvojka je nakouknutí do Brazilského systému obecně, korupce, politiky a jde do jádra problému. Kromě toho, akční scény jsou tu udělány ještě o něco lépe, než v jedničce.. Pro mě suveréně plný počet!

plakát

Kniha přežití (2010) 

Zajimavý film, hezky vizuálně zvládnuté, obzvlášť postapokalyptické kulisy mě bavily. Ovšem co mě položilo do kolen byl obsah knížky. Teda, tak poslat do průjmu film, to snad umí jet Hollywood.

plakát

Legie (2010) 

Škoda, potencionál to mělo veliký. Trochu mi to připomíná příběh Sarah Connorové.

plakát

Restrepo (2010) 

Syrový dokument bez faktických informací, všeho je docíleno výbornou dokumentární kamerou díky fotografům za ní.. Jedinečný dokument.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

4 hvězdy za výbornou myšlenku. 3 body za příběh, protože původní tron z roku 82 je mnohem lepší. 5 hvězd za efekty, hudbu a napětí. Velké mínus za hluché scény, kdy jsem se nudil jak sysel. Další mínus za rating "film pro celou rodinu". Trocha krve a brutality by z tohohle počinu udělala úplně jinou atmosférickou šlupku.