Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Will Smith

Tenhle herec, mne poprvé zaujal v roli nezkrotného teenagera Fresh Prince a nepřestal mne udivovat do dnes. Jeho herecké vystupování v multi-žánrovém záběru, je hodné obdivu a vždy se budu těšit na další díla ve kterých bude mít roli.

Bruce Willis

Každý film ve kterém ztvárnil roli hrdiny z donucení, se uvedl za podpory dobrého režisérského vedení, jako charakter, který dle mého nešlo nemilovat. Jeho vážná grimasa ve scénách humorných a jeho ironická grimasa ve scénách akčních, je dle mého názoru do dnes nepřekonaná a jen tak nebude.

Michael C. Hall

Mladý herec hodný respektu, protože byl postaven před životní roli v seriálu Dexter a uchopil ji opravdu, jak nejlépe mohl. Jeho herecký výkon je natolik přesvědčivý, že bych mu i případnou psychopatickou úchylku věřil a přitom je to pohledný a sympatický člověk, kterého by mi v životě nedělalo problém znát a zvát jej na společenské události. Je mladý a já jen doufám, že mne bude udivovat i nadále ve své herecké kariéře.

Jason Statham

Trochu rozporuplný herec, který si nejvíce libuje v akčních rolích, kde nemusí moc mluvit. Dokážu si jej představit, jako přímého nástupce Bruce Willise, ale bude do toho ještě muset dospět.

Adam Sandler

Je herec s osobitým smyslem pro humor a má zajímaví postoj k některým filmovým obsazením. Jeho snaha hrát v komediálních titulech s hlubším kontextem než by se mohlo na prvním pohled zdát. Rozhodně si jeho snahy předávat poselství vážím a i když asi těžko dosáhne k absolutním výšinám platinového plátna, tak ho na stříbrném vždy rád uvidím a slušným středem ohodnotím.

Eddie Murphy

Zařadil jsem jej čistě z úcty, protože jako mladý mne svým komediálním vystupováním rozesmívá do dnes. Bohužel v dnešní době mne s ním filmy nezaujmou jako dřív, ale naděje umírá poslední a já doufám, že se přes tohle pomyslné období sucha přenese a zase se vrátí s něčím převratným.

Jackie Chan

Tenhle malej Číňan vždycky člověka dostane do kolen svou neuvěřitelnou vitalitou a komediálním nadáním, které spočívá hlavně v extrémně přehnaném bojovém projevu, kdy mu už kolikrát šlo o život. Nikdy mne však kopnutím, proskočením mřížemi nebo jen pouhým výrazem při schytání rány, nikdo nepobavil víc než on a jako takový si rozhodně zaslouží být v síni mého respektu a obdivu.

Jim Carrey

Byl by hřích, kdyby Jim chyběl v mém žebříčku, protože jeho herecké výkony jsou občas až neuvěřitelné. Již několikrát dokázal, že se nejlépe cítí v komedií a to hlavně ztřeštěných, plných všemožných grimas, kde hlavně prokázal, jak gumový obličej má. Ovšem nezalekne si i vážných, dramatem a napětím plných rolích, kde se blýskne i přes jeho komediální škatulku. Nevyplácí se jej podceňovat a každý film s ním je nejprve dobré vidět a až poté kritizovat.

Thomas Jane

Si jednoznačně vysloužil mou pozornost ve filmových zpracováních na motivy Stephena Kinga. Protože hrál v těch kvalitněji zpracovaných kouscích, které dle mého názoru sklidili úspěch i na základě jeho hereckého výkonu, který považuji za přirozený a nevtíravý.

James Purefoy

V podstatě jsem jej prvně zahlédl v Příběhu rytíře, kde si vyšvihl roli prince Edwarda a z nějakého mě neznámého důvodu mne zaujal. Poté jsem jej viděl v roli Solomona, kterýžto byl sporným filmem, ale měl své poměrně silné stránky a rozhodně bude zajímavé jej sledovat v čem dalším se předvede, protože jako herce jej zatím považuji za nedoceněného, leč poměrně správně obsazovaného, tak jsme od něj neviděli ještě všechno.