Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (79)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

V US mládeži nepřístupno do 30 let, takovou vyzrálou myšlenku nelze pobrat jen tak. Díky Arnolde, ať se ti do toho nese...

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Monstr efekty s lobotomickým scénářem řecké mytologie po Emericku. Nu, můžeme se asi těšit i na trojku..

plakát

Gang Story (2011) 

Pravá, nefalšovaná, gangsterská. Výborný střih, drive, pocit, že film travá tři hodiny v plném proudu. ju... Frantící jsou v tomhle stylu *1*

plakát

Mezi vlky (2011) 

Nedá se svítit, vyřazovací turnaj asi vyhrál vlkodlak alijašský alias vlk hollywoodský. Na závěr jsem už jen čekal, kdy k alfě přiběhne beta a delta parťák a začnou před finálovým fightem pánečkovi masýrovat ramena.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Neuvěřitelné s jakou lehkostí se dá přednést i vážnější téma. Propletenec obou kontrastů sedl jako kvašák po páteční kocovině. Klobouk dolů, a s povděkem nejen za stromečka.

plakát

Obřad (2011) 

Tak tohle je špatný snímek. Zde se dá mluvit jen o 110 minutách uhozené fušeřiny. Ze snímku založeném na takovém laciném scénáři, řízeném průměrným režisérem nemohlo vzniknout nic dobrého. Nechápu, že k takovému scénáři se nechali propůjčit staří matadoři herectví, zejména tedy Hopkins. Dvě stárs jen k respektu hereckých legend.

plakát

Poupata (2011) 

Zcela otevřeně nehledě na jiná uznání. Tendeční, trapně šedé, výstřední oničem. Děkuji a podruhé ne..

plakát

Super 8 (2011) 

Super 8 chtít domů! Prostě a přímo, tyto kinder thrillery nebo asi sci-fi rodinné snímky vstřebávám jako kuřecí pařáty na lačno. V mých očích zklamání téměř po všech stránkách. Zbytečný snímek na který se zřejmě znovu nepodívám.

plakát

Světová invaze (2011) 

Emzáci konečně pochopili, že dostat se do křížku s jedinečnou US Mrine Corps a hispánským civilistou znamená pěknej průser. Kdyby to chudáci tušili na začátku, hned by je přešly choutky po naší drahocené H2O. Stáhli by svoje pryskyřicové půlky, vyslali omluvný paprsek a světlili by si to do jiné galaxie. Zde se scénář opravdu nevyved a Liebesman zřejmě propadl sentimentálním choutkám nebo totální hysterii, oba tyto faktory ovlivnili v některých momentech výborný námět v uslintaný patos.