Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Seriál si mně získal od prvního dílu první série. Miluji nepředvídatelnost děje, který nám autor servíruje. V GoT nenajdete vyloženě kladné ani záporné postavy a musíte si zkrátka vybrat, komu věnujete svou náklonnost než zemře přirozenou smrtí. Tím se pomalu dostávám k účelu seriálu. S koncem každého dílu jsem buď nadšený, nebo naštvaný a za to tě G. R. R. Martine všichni milujeme.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Dlouho jsem přemýšlel, jak Breaking bad vystihnout, takže jen stručně. Jedná se o bezkonkurenčně nejlepší seriál, co jsem kdy viděl.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Kdysi jsem tu napsal, že Breaking bad je nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Better call Saul od něj není kvalitativně daleko a místy mám pocit, že je stejně dobrý. Rukopis Vince Gilligana ne nezapře. Těším se na další série a doufám, že Netflix bude myslet i na nás česky mluvící. P.S.: Je-li Breaking bad etalonem a v měřítku dokonalosti by měl 100%, Better call Saul je dle mého skromného názoru s přehledem na pětadevadesátiprocentní podívaná.

Zaklínač

Zaklínač (2019)

Pro mě jako fanouška knižní předlohy to je splněný sen. Děj až na drobnosti koresponduje s knihou, výběr herců pro hlavní postavy výborný. Kvalita jednotlivých epizod je celkem vyvážená a to je jedině dobře. Mírně musím zkritizovat přílišnou snahu být rasově vyvážený za každou cenu. Na druhou stranu v dnešní době zfilmovat Zaklínače úplně věrně nelze tak, aby se to líbilo i obecenstvu v USA. /95%/ Začínám mít obavy o duševní zdraví zdejší elity. Pro snahu zviditelnit se shodit výborný seriál, kterým Zaklínač bezesporu je podlost a ryzí neprofesionalita. "Serialy fakt nie su pre mna." Tak proč to hodnotíš ty omyle? "Předem upozorňuju, že ačkoliv mi to rozesralo náladu už v prvních deseti vteřinách, já poctivě dokoukal celý dva díly." Na základě dvou dílů ohodnotit seriál? OK Edit: Omlouvám se všem. Od druhé série je to sračka.