Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (177)

plakát

Stíny v mlze - Prank (2022) (epizoda) 

Seriál z Ostravy, který na Ostravu rezignoval. Děj by se mohl odehrávat kdekoliv. Herci dobří, malá Špalková je přirozený talent, děj dost předvídatelný, Zdá se, že krimi linka tady není to podstatné, prostě taková trošku  rodinná pouta. Všechno bych brala, vcelku se na to dá koukat. Ovšem soudruzi z Prahy si měli uvědomit, že na severu Moravy mají lidé kratke zobaky. Ta pražština v seriálu z Ostravy jednoduše rve uši. To je za mně to největší mínus a opravdu kardinální chyba.

plakát

Past (2020) (TV film) 

Dost promarněná příležitost, ale na české poměry stále ještě slušné. Fanatismus poválečných komunistů-soudců,kariérismus a všudypřítomný strach byly vylíčeny věrně. Herecké výkony dobré, nad průměr ční Zuzana Stivínová a jednoznačně nejlepší výkon podal malý Vojtek. ,

plakát

Zrádci - Všechno bude OK (2020) (epizoda) 

Viktor Tauš je excentrický režisér a drogová tématika je mu blízká. Seriál hodnotím vysoko, 4 hvězdičky, a mohlo to být i víc, jen to chtělo ještě trochu víc odvahy. Lenka Krobotová předvedla opravdu výborný výkon a překvapil i mladý Dobrý,který evidentně podědilpo tatínkovi hodně talentu. Na rozdíl od ostatních,kamera mě nerušila a taky se mi hodně líbily surrealistické exteriéry. Netypická detektivka, která zůstane v hlavě, a to je moc dobře!

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Havárii v Černobylu si pamatuji. Rusové ji přiznali s donucení a naši papaláši o ní informovali neochotně a ve velmi zlehčujícím duchu. Před Československem se malý, mírně radioaktivní mráček rozdvojil a naše území prakticky nezasáhl. Tak určitě...soudruzi! Viděla jsem zatím dva díly a jsem ohromená. Nedívá se na to dobře, člověk má chuť odvrátit oči, zacpat si uši, nevidět tu hrůzu, ale přesto je to famózní. Dávám pět hvězd, protože víc dát nejde.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Ano Quentine, souhlasím, kéž by to tenkrát v Hoolywoodu takto dopadlo...

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Taclíkovi a Langošovi to tak úplně nešlo, ale Martha Issová se s ostravským nářečím popasovala velice dobře. Je to prostě výtečná herečka. Prostředí šachty je zachyceno autenticky a nám navrchu dá na chvíli v postavě Petra pocítit, že to zas taková sranda nebyla. Scéna, kdy taťka Taclík donese domů výplatu-osmnáctset? S tím měsíc nevyžijeme...Majko, furt je to jednou tolik než je průměrný plat...až mě zamrazilo. Slogan "ja su haviř, kdo je víc" platil beze zbytku ještě donedávna.

plakát

Infiltrace: Obchod se zdravím (2018) (TV film) 

Až se mi obracel žaludek nad nestoudností těch "terapeutů". Ano, když člověku diagnostikují vážnou nemoc a medicína selhává, nedivím se, že pacient hledá pomoc, kde se dá a upíná se i k té sebenesmyslnější naději. Ale přece jen by mě asi zarazilo, že pan terapeut má na stole vedle sebe hezky úhledně položenou peněženku. Nehledě na ty bláboly, které se jim všem hrnuly z úst. Nevěřícný výraz paní onkoložky, které reportáž autorka pustila, ostatně mluví za vše. Je moc dobře, že podobné pořady vznikají. Kdybych to na vlastní oči neviděla, neuvěřím. Musím ty lidi až obdivovat. Chce to skutečně silný žaludek, vědomě ubližovat nemocným, zoufalým s cílem vytřískat z nich co nejvíce peněz. Ty lékaře, kteří tam pracují, by měli co nejdříve zbavit diplomu. Těm totiž Hippokratova přísaha neříká absolutně nic.

plakát

Toman (2018) 

Už jsem zvyklá, že Trojan točí skvělé filmy a zatím nikdy mě nezklamal. Ovšem to, Co předvedl v Tomanovi, je opravdu něco výjimečného. Dala bych deset hvězdiček, kdyby to bylo možné. Macháček ve své asi životní roli. Tady se podařilo naprosto vše.

Ovládací panel