Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (177)

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Pomalý poctivý western okořeněný kapkou toho kanibalismu. Není co vytknout. Tento film slouží jako důkaz toho,že není třeba velkého rozpočtu ani vymakaných efektů,aby se vybudovalo slušné napětí. Pot,špína a bolest jsou úplně cítit, herci si své role parádně užívají,a já ráda opět viděla Zahna McClarnona,herce tak výrazného,že nechápu,proč není častěji obsazován. Po té smršti více či méně trapných letošních pohádek můžu konečně říct-pěkné filmové vánoce! :-)

plakát

John Wick (2014) 

Tak tedy....jsem mírně zklamaná.Vidět Keanu vždy potěší,to ten jeho indošský sexepíl,ale jinak....těžký průměr.

plakát

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006) (pořad) 

První ročník,kdy se dívám,a hned trefa! Doufám,že to Lukáš Pavlásek vyhraje! Jen a pouze za něj tři hvězdy,jinak by se ta snobárna asi nedala vydržet! A hlavně,o lesk se stará firma Preciosa,to mě dostává nejvíc!

plakát

Těžko ho zabít (1990) 

V době,kdy jsem tento film poprvé viděla na ohrané véháesce,bych mu nekompromisně udělila odpad. Dnes je to za tři hvězdy. Seagal ještě štíhlý,duch devadesátek z filmu sálá každou vteřinu. Divné,co s člověkem udělá čas :-).

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Peter Berg je velký sympaťák a můj oblíbený režisér a tento film se mu vydařil. Udrželo mě to v napětí od začátku do konce,a i když Wahlberga zrovna nemusím,tady byl skvělý. Téma vysoce aktuální i pro nás doma.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Hluboce smekám. Vynikající film ve všech ohledech,syrové drama z českého maloměsta. Charaktery pokřivené chudobou,beznadějí,alkoholem. Jako kladný hrdina mi z toho kupodivu vychází Kobra,ta ubohá,opovrženíhodná fetka bez budoucnosti. Plný počet,naprosto jednoznačně.

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Gangsterka,za kterou by se ani Guy Ritchie nestyděl. Spád,napětí,humor,skvělé obsazení. Děj komplikovanější a náročnější na pozornost,to mě baví. Plejáda známých tváří,role nejvíc sedne Craigovi,ten je dokonalý,a Sienna si tu svou femme fatalle taky parádně užila. Konec nečekaný a kulervoucí :-)

plakát

Moje máma vaří lépe než tvoje (2015) (pořad) odpad!

Sám koncept tohoto pořadu stojí za starou belu,a když se sejdou Bučkovci s búčky (druhá rodina),tak to je na poblití. Viděla jsem jen kousek včerejšího dílu,kde zmínění Bučkovci vařili proti tak šíleně nesympatické dvojici máma-syn,že jsem to vydržela pouhých 10 minut. Ani pacient po lobotomii by to nezvládl déle!

plakát

Prime (2005) 

Není to špatný film...ani kdovíjaké veledílo,ale vidět se to dá dokonce i 2x. Hlavně kvůli Meryl,samozřejmě.

plakát

Revival (2013) 

Vytknout se dá mnohé,to rozhodně ano,ale nemůžu si pomoct-za Genzera,který tady opravdu exceluje,a za Krobota dávám čtyři hvězdy,sper to ďas!