Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Recenze (125)

plakát

Mask Maker (2010) 

Tak na základě komentáře AlistairMira jsem si tenhle horor pustila a nelituju toho.. Akorát jak jsem Ti říkala, je mi líto, ale podle mě je to málo brutální! Mohl jim tu kůži na líbivou masku stáhnout aspoň jednou zaživa nebo je jinak trošku potrápit.. Přišlo mi, že je zabíjel moc rychle a bezbolestně :-P Ale jinak souhlasím s názorem, že je to napodobenina TM, ale tak mně osobně tohle nikdy nevadí.. Jde o to, jak si film užiju a já si tuhle klasickou vyvražďovačku užila a konec mě vyloženě potěšil, takže dávám pěkný 4* :-)

plakát

Cesta do Palomy (2014) 

Tak sama od sebe bych se na tenhle film asi nikdy nepodívala.. takže díky AlistairMire :-D Jason Momoa se mi líbil už v předešlých filmech, co jsem s ním viděla, ale tady je kouzelnej i povahově...jako udělal dobře, že mámu pomstil!!! Bavil mě i ten jeho kámoš, správně střelenej a ta scéna, kdy Wolf domluví za něj souboj a nabídne jeho motorku a on celou dobu netuší o čem, že se bavěj a usmívá se.. fakt vtipný! :-)) A pak ten jeho výraz na motorce hned po tom souboji, kdy je celej od krve..:-D Takže film má i vtipné části..:-) Ale taky romantické části a taky pěkně na prd část a tím je konec!!! Fakt mě naštval, ale né, že by byl odfláknutej nebo špatně vymyšlenej a natočenej..to ne, ale sakra smutnej..Jako, vzhledem k tomu, že to je komplet film jednoho člověka, tak musím dát plnej počet! Respekt!

plakát

Mischief Night (2013) 

Tak opět nechápu nízké hodnocení, ale tak já už na zdejší hodnocení už dávno nedávám.. Tenhle filmek mi byl doporučen a jsem ráda, že jsem se na něj podívala :-)) Já home invasion fakt můžu a v tomhle případě jsem byla nadšená z hlavní hrdinky, která byla sympatická a hlavně slepá, takže jsem s ní fakt soucítila, protože představa, že nic nevidím je pro mě děsivá a když by mě do toho naháněl nějakej vraždící psychopat.. fakt solidní psycho.. scény, kdy stál kousek od ní a ona netušila, že tam je, byly fakt geniální!!A ta scéna, kdy stojí přímo před ní.. mazec!! A ve chvíli, kdy se vzchopí a na pomoc si vezme kámošku motorovku.. boží!! A vlastně už po prvních pěti minutách filmu jsem věděla, že to bude fakt dobrý a ne žádná kravina bez napětí, jak zde většina uvádí.. Tak já jsem celkem nenáročná, to je fakt, ale vážně si nemyslím, že to je blbost, která si nezaslouží ani jedno skouknutí! No, takže já se bavila a jelikož je film silně podhodnocen, asi jako většina hororů tady, tak neváhám a dávám 5* :-)

plakát

Cena za slávu (2014) 

Zvláštní film.. Tak rozjezd je teda sakra dlouhej a pomalej a já si říkala o co že teda jako půjde.. A pak to přijde a stojí to za to :-) Nemohla jsem si nevzpomenout na Thanatomorphose a hlavně na Contracted..ale pak se to ještě rozjede a máme tu pár solidních vražd, který jsou teda podle mě hoodně povedený:-)) A to, že hlavní hrdinka tolik touží po vysněné roli a je ochotná udělat cokoliv, mi taky připomnělo film Dream Home, kde jde pro změnu zase o vysněný byt, ale také je ochotná udělat vše pro vysněný cíl.. A úplnej závěr mě sice nijak nenadchnul, ale ani neurazil.. A její závěrečná podoba mi připomněla postavu, co jsem kdysi nakreslila a to mě potěšilo:-)

plakát

Dům snů (2011) 

Říkala jsem si, že mrknu na standartní duchařinu, kdy se rodinka nastěhuje do nového vysněného domu, kde se stalo v minulosti něco zlého a jejich sen o šťastném životě v novém domečku jim něco nadpřirozeného naruší.. Ale v půlce filmu přijde šokující zvrat.. ano není nijak originální, tohle už tu bylo, ale to mi teda zážitek z filmu nezkazilo.. Daniel Craig hrál skvěle a ani Naomi a Rachel nebyly ve filmu jako ozdoba.. SPOILER Je fakt, že jsem čekala něco originálnějšího než tupého nájemného vraha, co si spletl barák, ale tak co, zažila jsem i horší konce filmů..

plakát

Smrtící nymfa (2014) 

Jsem fakt zklamaná...Těšila jsem se na tenhle film jak malý děcko, protože srbský horor o mořské panně...Wow! Já totiž hned po upírech a vlkodlacích zbožňuju právě mořský panny :-)) Jenomže tady se ukáže až asi po hodině a pak si jí teda taky moc neužijeme...První půlka filmu pro mě byla dost nudná...jsem u toho usla... A poslední půlhodinka celkem ušla, ale celkový dojem z filmu už nezachránila a hlavně úplnej závěr mě vytočil, protože SPOILER jsem se zaradovala, že bude finální bitva s hromadou MP a že mi to teda vykompenzuje... a ono prd, film skončil...:-( Ne tohle si fakt víc jak dvě hvězdy nezaslouží..

plakát

Lucy (2014) 

Neskutečnej mazec!!!! Scarlett Johansson je tady fakt přísná!!! :-) Jako myšlenka filmu se mi líbila, protože je fakt, že využíváme jen malé procento našeho mozku...A jsou lidi s jistýma vlastnostma (např.možnost vidět osudy jiných lidí) a je to právě třeba nejspíš díky tomu, že využívají tu část mozku, kterou mi ostatní ne.. A že jsem se s takovým člověkem už setkala...Ale je teda pravda, že ten konec už byl dost přehnanej a trochu mě zklamal.. Ale i tak jsem film žrala od začátku až do zmíněného konce a naplno si ho užila! Jasných 100%

plakát

Silent Night (2012) 

Řekla jsem si, že když jsou ty Vánoce, tak bych si mohla pustit nějakej vánoční horor :-) Tak jako vánoční jednohubka mě rozhodně uspokojil...Vraždící Santa působí děsivě a některé vraždy jsou hodně povedené :-) Nejvíc se mi líbilo, jak to schytala holčina hozená do drtičky-to nemělo chybu :-)) A taky jak popravil toho rozmazlenýho parchanta, kterýho bych jako jeho matka zavraždila už dávno :-D Takže není to žádné veledílo, ale na nenáročné pobavení rozhodně stačí!

plakát

Urban Explorer (2011) 

Tak já horory odehrávající se někde v podzemí fakt můžu:-)Postavy jsou docela sympatický a samozřejmě jak bývá v hororech zvykem tupý...jako já mít možnost orbitkovýho dědka zabít, tak to bez váhání udělám a né, že si od něj budu celá vyklepaná brát klíče a doufat, že mu zdrhnu dřív než se probere... kdyby ho bejval zabil, tak si pak nemusel nechat svlíknout košili :-DD Fuj, to byl ale humáč:-)A ten úplnej závěr mě teda zabil:-DDD To se jim jako vtípek na závěr fakt povedlo!:-))No takže film mě pobavil a celkem i tou jednou scénou znechutil, takže co víc si přát...pěkný 4*

plakát

Krev jednorožce (2013) 

Tak nejdřív jsem si říkala, jak je to správně ujetý...:-)Ale konec mě rozsekal!!!Mazec!!!:-))