Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Cool Girl! (2023) 

Nic moc jsem od toho podle hodnocení nečekala. Opravdu to má spoustu mezer a pokud sáhnete po jiném filmu určitě uděláte lépe. Film je mířen max tak pro náctileté publikum. Nejvíc mě dostala část, kdy šli holky soutěžit do Cool Girl. Vážení režiséři: SPOILER: Představili jste 7 holek, pak v 1. kole jich tam sedělo 5, do dalšího kola, kde se čeká, že někdo vypadne jich postoupilo 5 a to že zůstanou 3 hlavní hrdinky bylo jasné od začátku. Ale tohle mě teda rozsekalo, to neumíte počítat, jasný je to jen film, ale jak to pak má být uvěritelné, když tam jsou takovýhle chyby. 2*

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Popelka jednoznačně patří mezi mé oblíbené Vánoční pohádky a žádný rok ji nevynechávám, proto jsem se rozhodla se zajít podívat na novou předělávku od norů do kina. Nejvíce asi musím vyzdvihnout místo, kde Popelku natočili, ta krajina s polární září a tolik sněhu, kterýho jsme tu krom hor už dlouho neměli, byla pastva pro oči. Herečka Popelku hrála sympaticky a líbilo se mi jak některé pasáže více zmodernizovali. Myslím, že to původní popelku neuráží, ale stejně se asi víc přikláním k naší verzi. Nicméně jsem ráda, že jsem na tuto adaptaci zašla, líbila se mi, jediné co mi tam trochu vadilo, (Pozor může být spoiler!) že jsme neviděli polibek popelky s princem, zatímco tam zařadili polibek gayského páru. Nevadí mi GAY komunita, ale do téhle tradiční pohádky si to mohli odpustit! Takže celkově hodnotím 3* - 1. za tu nádhernou dechderoucí krajinu, 2. že některé scény jsou opravdu věrné originálu jen třeba víc moderněji 3. herečka Popelky mi přišla sympatická, jen většina z nás ji stejně bude srovnávat s Libuškou.

plakát

Vypečená partička (2021) (pořad) 

Tento pořad nás natolik nadchl, že jsme všechny díly zhlédli během 2 dnů, moc se mi to líbilo, díla vynikající, hezká přátelská a zároveň soutěživá atmosféra. Velký obdiv výhercům jednotlivých kol, že vítězné dílo dokázali vyrobit stejně znovu. Prostě pecka! 5*

plakát

Aladin (2019) 

Když jsme si koupili lístky do kina na Aladina kde ho dávali za 50, jsem si řekla zkusíme to a já teda nelituju, přítel to občas nesl těžce ale ve výsledku se taky bavil. Svět byl vymyšlený fantasticky, možná jsme ale měli mrknout, že to je muzikál, to mnoho lidí může zastrašit, ale i ve většině originálních původních pohádek od Disneho to tak je tak proč to řešit. Vtipy nové, originální přehnané sem tam ale ve výsledku to fungovalo a já se u ničeho takhle dlouho nebavila. Kdo vymyslel Will Smithe do role džina je fakt borec! Je vidět že mu to tam moc sedlo a celé to hrálo tou pravou pohádkovou atmoškou. Za mě doporučuji, alespoň to zkuste, tak jako já. Třeba vás to mile překvapí a smích dětí v kině byla taky recenze šla o sobě. 4-5*

plakát

Temné síly (2018) 

Nevím, tak zlé mi to zase nepřišlo. Hodně jsem se bála po komentářích tady...a nakonec to byla taková příjemná oddechovka, na kterou se ráda mrknu někdy příště. Herecké výkony natož, že tam jsou převážně mladší herci mi taky nepřišli zlé. Jako není to asi nic velkýho, ale film rozhodně neurazí a pořád se něco děje. Jen je trochu škoda, že když už tam je tak dobrý nápad působilo to trochu nedodělaně. Hodně to připomínalo Divergenci a jí podobné filmy...Každopádně za mě 4* určitě, schopnosti u dětí mě bavili.

plakát

Já, Simon (2018) 

Po dlouhé době přidávám komentář, tento film určitě zaujme svou lehkostí, příběhy ze života a pozitivní energií. Na nic si nehraje, už dlouho jsem na takovýhle snímek nenarazila, rozhodně doporučuji :)). Možná se zdá těch 5* trochu moc ale za mě 4-5* určitě, mile mě to překvapilo. Herecké obsazení na jedničku!

plakát

Sanam Teri Kasam (2016) 

Tak tohle bylo opravdu něco, vyždímalo to ze mně snad každou emoci a jak krásně to bylo zahraný :) Rozhodně je to film, který by si zasloužil hromadu zhlédnutí! Upřímně jsem od toho ani tak moc nečekala, kvůli délce jsem váhala ale uteklo to rychle a jsem moc ráda, že jsem na tento snímek narazila. Tady jinak než těch 5* dát nemůžu.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Z kina jsem odcházela nadšená! Myslím, že tento film se rozhodně může nazývat komedií, to se mi v poslední době dlouho nestalo. Mnohokrát jsem již viděla komedii, co až tak vtipná ve výsledku nebyla...ale tohle je z hlediska komedie pecka! Děj nijak nenudí, spousta vtipných scének, co víc si při rodinném filmu přát.

plakát

Kocour Bob (2016) 

Jako milovnice koček jsem se do tohoto příběhu s chutí ponořila a zanechalo to ve mně opravdu silný zážitek. Určitě mohu doporučit. Příběh byl poutavý, zajímavý, překvapilo mě to! 5*

plakát

Dárek (2015) 

Velice povedený snímek, děj se vyvíjí do toho zajímavě řešená psychika jednotlivých postav, určitě doporučuji, byla jsem tímto filmem mile překvapena.