Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (112)

plakát

Já, Simon (2018) 

Jediná neafektovaná postava z celého příběhu, je ten kluk, co tají, že je homosexuál. Ale koukatelné to je - ovšem až na ten"dojemný konec", který je vyloženě trapný.

plakát

Nedotýkej se mě (2018) 

Naprosto nekoukatelná a chvílem i nechutná slátanina s nesympatickou hlavni postavou, ktera nepracuje - jak tvrdi anotace filmu - v tovarne na figuriny, nybrz cele dny travi tim, ze pozoruje lidi pri onanii, posloucha historky stareho transsexuala, nebo chodi po sado maso salonech. Co měl tento velmi nepovedený experiment sdělit, zřejmě netuší ani režisérka ...

plakát

Příchozí (2016) 

Jak by řekl Tomáš Hanák - v tom filmu bylo všechno - od oblázku(ů) až po lásku. :-)

plakát

Chappie (2015) 

Jako disneyovka pro děti od devíti do dvanácti let docela dobrý.

plakát

Cesta (2014) 

Post-apo drama, které by mohlo nudit za vlast. Ani přehrávající Robík Patyzón a fousatej Gáj Pírs nezachrání film, ve kterým nejde o přežití v pustině, ale o to, že chlapovi ukradnou auto s mrtvým čoklem v kufru a von kvůli tomu zastřelí deset lidí. Délka 100 minut, subjektivně tak 300 minut! Zbytečná záležitost.

plakát

Kalvárie (2014) 

Kdybych odešel z filmu pět minut před koncem a neviděl ten z prstu vycucaný konec, tak bych přihodil i čtyři hvězdičky.

plakát

Leviatan (2014) 

Film, ve kterém se vychastalo tak deset flašek vodky během 140 minut, je další zajímavým příspěvkem ke studiu široké ruské duše. :-)

plakát

Noe (2014) 

Převyprávění Bible pro masy, v níž si v první půlce užijeme budovatelského nadšení a rodinné pohody a v té druhé se zaměříme na příčiny post-traumatické stresové poruchy vyvolané za a) tím, že musíte několik týdnů bydlet na malém prostoru se stále stejnými lidmi a spícími zvířaty, a za b) tím, že trpíte špatným svědomím z toho, že jste nesplnili ten jediný úkol, který po vás chtěl váš přísný šéf.

plakát

Slib (2014) 

Ponuré polské drama o lásce dvou patnáctiletých puberťáků, které začíná jako jeden z dílů Beverly Hills 90210 a končí jako teenagerovská vyvražďovačka.

plakát

Všiváci (2014) 

Takhle to dopadá, když si scenárista po sobě nepřečte to, co napsal, a režisér točí film podle první verze scénáře.