Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Californication

Californication (2007)

Tak nám to skončilo a bohužel musím konstatovat, že sedmá řada neměla být a že kvůli ní snižuji hodnocení z 5* na 4*. Poslední sezona recyklovala předchozí - vstup šukézní čtyřicítky do děje, z toho vyplývající eskapády typu "zase jsem to pos.....", opakující se snaha vyžehlit si to u Karen, prostě všechno, o čem bylo předchozích šest sezón. Producenti při rozhodnutí o sedmé sezoně evidentně zapomněli na pořekadlo, že opakovaný vtip přestává být vtipem... přitom konec šesté sezony mohl být v skvělým zakončením celého seriálu... mimochodem všimli jste si, že za těch šest let nebylo divákům vůbec dopřáno ani citace z těch Hankových geinálních děl? Ony asi nebyl nic moc, jak naznačuje plytký rádobysrdceryvný dopis pro Karel v letadle (snůška keců, co známe z romantických slaďáků). Suma sumárům: nesmírné zklamání z finále seriálu... však porovnejme, co jsem psal před lety: Po prvních dvou dílech na AXN dávám plný počet, protože jsem se opravdu výborně bavil. Jestli si tento seriál udrží úroveň prvních dvou dílů, nebudu mít důvod hodnocení měnit. Duchovny je naprosto brutální:-) Po dvou letech musím říci, že kdyby zde šlo dát 6*, tak je dám, protože seriál má neuvěřitelně vzestupnou tendenci a už jen když vidím Hanka a jeho agenta, seru si smíchy do trenek.

Futurama

Futurama (1999)

Ačkoliv jsem viděl zatím jen šest dílů, troufnu si hodnotit: tento seriál mne baví víc než Simpsonovi a to je co říci. Tohle je opravdu nářez a Bender je naprosto geniální figurka... Kdo má možnost vidět a neviděl, ať se hned podívá;-) Po shlédnutí dalších dílů aktualizuji svůj komentář: Vivat Zoidbeeeeeeeeeeerg:-)))))))) Ten seriál opravdu nemá chybu.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Klasika, u níž jsem zvědav, zdali v r. 2015 bude v kinech/televizi film nebo seriál, který na Twin Peaks naváže. Uplyne totiž 25 let od vstupu Coopera do černého vigvamu, v němž se setkal s Laurou, která mu řekla, že za 25 let se opět uvidí. Jsem opravdu zvědav, jestli Lynch přece jen se k této látce nevrátí a konečně příběh dokončí.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Klasika, to snad nepotřebuje komentáře... jen jednu drobnost: nevím jak ostatní, ale čarodejnické díly mne nudily... jinak bezkonkurenční animovaný seriál... Děda Simpson a Homer jsou nejlepší:-)

Dr. House

Dr. House (2004)

První sérii jsem propásl, protože první díly mne nesedly... druhou jsem náhodou viděl a konečně mne ten Housův sarkasmus chytl. Čert vem, co tam řeší za případy, jestli jsou reálné, hlavně, že House perlí!:-))) - Aktualizuji komentář: Na AXN vysílali během dvou dnů celou druhou sérií. Na ten seriál se dá dívat jeden díl za druhým a furt dokola:-D Další aktualizace: třetí řada výborná, byť to s tím policistou bylo trošku natahované. Čtvrá řada taky výborná, ale Cameronová a Chase tam chyběli. Každopádně všechno se to dá sjíždět pořád dokola, je to jak droga, přiznávám, že tomuto seriálu jsem propadl a snad si udrží stejnou kvalitu nadále.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Hodnocení tohoto seriálu není vůbec jednoduché. Dostal mne. Skvěle jsem se bavil. Škoda ale, že nelze hodnotit každou sezónu zvlášť, protože prvních šest si zaslouží 5*, ale od sedmé se kvalita seriálu zvolna zhoršovala, aby v posledních dvou dílech osmé sezóny vyskočila na 5*. Zvláště z osmé sezóny jsem cítil, jakoby už některé herce ten seriál už tak nebavil, seriál postrádal náboj z prvních šesti sezón. A co se týče deváté řady, ta neměla vůbec vzniknout a pokud ano, tak jako samostatný seriál bez násilného vtlačování některých postav z původního seriálu. Prostě Scrubs měly skončit osmou sezónou s neuvěřitelně dojemným závěrem. S vědomím existence deváté řady je ono kompletní sžití s postavami a seriálem narušen... Celkově ale dávám 5*, protože ze sitcomů patří Scrubs mezi to nejlepší, co jsem viděl.