Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie

Oblíbené filmy (5)

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Nikdy jsem se netajila, že MI je moje srdcovka, a já jako fanda Toma Cruise tak i MI jsem měla dilema vybrat, který je ten nejlepší. A po měsíci dumání nad vesmírem jsem usoudila, že tento. Spousta akce a super námět a i nový herci udělali z Ghost protocolu velmi impozantní film 90%.

Doktor Strange

Doktor Strange (2016)

Super efekty, hodně akce, vtipné momenty, nadčasové herecké výkony a soundtrack, toto vše a mnohem víc udělali z tohoto filmu můj nejoblíbenější. Splníl mi vše, co mi v Marvelu chybělo a v mnohu i překvapil. Pět hvězdiček je pro něj málo....

Planeta pokladů

Planeta pokladů (2002)

Dobrá dobrá další moje pirátská záležitost. Miluji pirátské filmy a seriály. A navic Disney a příběh o pirátském pokladu je top. A velmi se mi líbí upravená tato verze s prvky scifi. 100%.

Vlkodlak: Noční lovec

Vlkodlak: Noční lovec (2022)

Tak tohle bylo daleko lepší než poslední dva seriály od Marvelu. Čím to asi je? Třeba tím, že Ms. Marvel a She-Hulk si hrají na něco co nejsou, ale vlkodlak Jack je charakter sám o sobě. Dějově to je taky o sto procent lepší než právě tyto seriály a poslední Thor dohromady. To, že většina filmu je černobílá je fakt paráda a krásně ukazuje atmosféru. Jediný co mi vadilo je délka filmu. Ne vážně, proč to není klidně o půl hodiny delší? Strašně rychle mi to sledování uteklo. 90% a velké doporučení všem.