Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie

Oblíbené seriály (9)

Pod černou vlajkou

Pod černou vlajkou (2014)

Tak na takový seriál jsem čekala dlouho. A nakonec jsem se dočkala. Miluji filmy s pirátskou tématikou. A tak se mi nedivte že si mě tento seriál omotal kolem prstu hned po pár scénách hned u prvního dílu. Již právě v prvním dílu u první série si všimnete že tahounem seriálu je hlavní postava kapitána Flinta. Později se k němu prodá i Silver ale ten je spíš otravnější... děj je super a díly vám i rychle utečou kvůli akci. Takže vřele doporučuji a 100% právoplatně.

The Punisher

The Punisher (2017)

Postavu Punishera tedy Franka Castla miluji již dlouho. Ale teprve tento seriál a taky druhá řada Daredevila mi ukázala jak moc. Navíc Joe Bernthal jako Frank se prostě pro tuto roli narodil. A znázornění Franka jako zranitelné a milující osoby která není jen vraždící stroj bez emocí je top. A ani vedlejší postavy nezaostávají.

Banda

Banda (2019)

Tak tenhle seriál jsme potřebovali. A já jsem o něm neslyšela dokud nevyšla třetí řada a každý mi seriál začal rvát pod nos abych se na něj taky koukla. A tak jsem si seriál pustila. A? Paráda. Komiksový žánr je můj nejoblíbenější. Velmi rychle jsem si zvykla na vulgarity, nahotu, děj, chování postav a i ten humor který tam je úžasný. Po  třetí řadě mě mrzelo, že postava Soldier Boye asi už ve čtvrté řadě nebude, což je škoda pač je úplně dokonalý šmejd 😀 99%