Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (121)

plakát

Pojďte pane, budeme si hrát - Potkali se u Kolína (1965) (epizoda) 

Všimli jste si, jak chytlavé "hlášky" medvědi mají? Kolik jich zdejší uživatelé popsali? Jasných pět hvězd!!! Psychologie zde zapůsobila stoprocentně! A není to složité, že? :-)

plakát

Kopretiny pro zámeckou paní (1981) 

Consuela1 to vyjádřila trefně: "Film plný prázdnin, sluníčka, vody a bezstarostnosti, zatraktivněný prostředím zámku a první láskou. Nezanechá výraznější stopu ve filmovém povědomí, ale přetrvá jako vzpomínka na něco příjemného, nad čím se bezděky nostalgicky usmíváme." Nemám víc co napsat!

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) 

Tak jsem na doporučení odkoukal. Budu řešit technickou stránku věci! Neotřelá kamera! Porušuje všechna pravidla, ale není to úplně "sprosté". Zvuk jsem při tom návalu (nářezu) ani nestihnul registrovat, budu se na dílo muset podívat ještě jednou. A dějově? No, to asi nebudu hodnotit. Zatím!

plakát

Český slavík Mattoni 2008 (2008) (pořad) odpad!

Fakt to nešlo sledovat dýl, jak 15minut! Šlo dneska na "Telce". Jak by řekl Izer: "To je taka tragedia"! :-)

plakát

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) 

Kamera výborná, záběry emotivní, zvuk dokresluje atmosféru, herecké výkony na šest hvězdiček. Na závěr budu citovat emmu53: "Neotřelé, drtivé, syrové, fascinující, šílené...........všechno až na dřeň." Prostě pořádná tíha!

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Zhlédnul jsem v krátké době podruhé a musím uznat, že dějově je to skvělé dílo. Po herecké stránce též hodnotím vysokou kvalitu a mé oblíbené hodnocení technického zpracování opět je vysoké. Záběry skvělé, hudba velmi citlivě dokresluje atmosféru. Tady bych šel až na šest hvězdiček. Krásný zážitek.

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Dneska na ČT2, viděno už poněkolikáté, stále skvělé, se stejnými hláškami, ale stále se jakoby objevují nové a nové, ano, skvělé. Tady musím zhodnotit vše jako celek. Snad všechno se zde povedlo!!!

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Tady dávám za pravdu POMOvi. Technicky skvělá věc se spoustou vizuálních nápadů. Asi nejrealističtější, co jsem zatím viděl, ale... Dýchá na mě komerční stránka díla. Pro mě průměr.

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Technicky na vysoké úrovni. Tonalita filmu je mi blízká, záběry kompozičně příjemné. Hudbu jsem pak ani nezaregistroval. Námět dobrý s dobrým, ale nevyužitým, potenciálem. V ději pak složité přeskoky až jsem se v tom kolikrát ztratil. Pro mě trochu lepší průměr.