Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (324)

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) odpad!

ZdĚŇku, do čehos to duši dal... 🙈 Přece jsi musel vědět, že Prima posere, co může

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Jsem severská sova, takže tma, zima a sníh jsou moje. Ty duchařiny mě sraly, obešlo by se to i bez nich. Škoda. V malém ajlašském městě by se to obešlo i bez leseb, ale co už, narvěme je všude, tosamosí. Jodie to drží, dablpírsing nezaostává. A rozuzlení parádní. Jo, byli to opravdoví detektivové. Teda detektivky. Nebo detektivženy. Nebo detektivářky... 😎🙄

plakát

La La Land (2016) 

Těšila jsem se, energie mezi ES a RG byla v CrazyStupidLove úžasná. Tady je celou dobu mrtvo. A co je největší průser, je ta nudná, nedormrlá, kolotočářská ústřední melodie. Karel Svoboda hadr. Jednu dám hercům za snahu, tančí, zpívají a Ryan klávesuje fakt dobře. Ale nestačí to.

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

Fajn nápad, za to jedna hvězda. Ochotníci z řad scénaristů a herců to ale bohužel pohřbili. Cena má tu druhou, celou tu sračku udržel pohromadě.

plakát

Její tělo (2023) 

Prý to dostalo jakousi cenu. Ok, asi za banánové honěníčko a lízing s detailem na broskev, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Skoro dvouhodinová nuda, 30 minut skáče, 30 minut leží v krunýři a 30 minut jakošuká. Vlastně jsem si přála, ať už se netrápí a umře.

plakát

Mladá dáma (2024) odpad!

Jste všichni slepí a hluší? MBB je katastrofa. Prkenná, afektovaná, a bez té nudle u nosu nudná. Jako celé tohle.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Zááábavička!!

plakát

Signál (2024) (seriál) odpad!

Klasicky oškliví Němci, co už. Že jsou to ovce stejné jako před 90 lety se ani nesnaží skrývat, viz banda před hrdinovým domem někde v druhém díle, na jehož konec jsem se nedostala, protože mě to nudilo. Drbla jsem to někde v půlce posledního a potvrdila si, že miliardářka bude samozřejmě ta největší svině, a kdo to nevěděl od začátku, je ošklivý zpátečník a nechápe nové řády. A pointa nic moc, takže jem si nechala sebrat 2 hodiny života. No, tímto poučena, nic z Německa už si nedám.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

K tomuhle mě přivedlo doporučení recenzentů For all mankinds. A přesně vím, co mě nebaví. Bitky, bojůvky, už od začátku, krize na všech úrovních, vlastně star wars, s malými písmeny. Tohle nepůjde. Zlaté, fakt Z L A T É   FAM.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Jednu dám za Roberta, i když závod o koutky co nejproklatěji nízko s přehledem vyhrál Leon. Dívat se na něj tři hodiny bylo nemožné, jeho herectví mě nikdy neoslovilo a jak může někdo tuhle opuchlinu nazývat fešákem, to mi hlava nebere... Přiznám se bez mučení, asi třikrát jsem si zdřímla. Bohužel mě budila ta příšerná hudba! Ztráta času.