Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (119)

plakát

Reunion: The Sound of the Providence (2020) (seriál) 

Sice jsem ještě nedokoukala, ale zatím jsou moje pocity ohledně této série dost rozporuplné....Když jsem dokoukala Explore with the note, tak jsem čekala, že následující série tak nějak dokončí neuzavřený konec, ale buď jsem debil nebo fakt neschopná najít navazující sérii...tohle je prostě posunutý už moc dopředu a já vlastně vůbec nevím jak, proč, kdy, kde, co a doprčic jak se dostali z tý hrobky v horách, kde je to zavalilo????? No, třeba se to ještě dozvím... Ale abych se zas vrátila zpět...herci se mi nelíbí, nevím jestli mají blbě napsané postavy, nebo prostě neumí hrát...nevím. Jediný světlý bod je opět postava Zhang Qiling, tady ho ztvárnil myslím Huang Jun Jie - hezkej, občas se objeví do půl těla a to mi pak hned zvedne náladu...sakra vždyť ty hvězdy dávám vlastně jen kvůli němu.

plakát

The Lost Tomb (2015) (seriál) 

Docela mě to chytlo, trochu tajemné, někdy až moc zamotané, ale jinak celkem dobré. Sice jsem občas byla lehce zmatená a vlastně vůbec tak nějak nevím jestli vůbec nějaký příběh (a že jich tam bylo schovaných hodně) dokončili...asi ne, protože tak nějak pořád tápu a vlastně vůbec nevím co, kde, kdy, jak, proč...Li Yifeng je borec, mám ho jako herce ráda a i jiných seriálech mu to prostě jde. Yang Yang jako Zhang Qiling se mi líbil...škoda že změnili obsazení u další série :(, i když Cheng Yi je taky fajn ;) Jo podle mě je to nadprůměr a zasmála jsem se taky, takže vlastně výhra :)

plakát

Jade Dynasty (2019) 

Kdyby hlavní hrdina nebyl můj oblíbený herec, tak to nemá ani tu jednu hvězdu...seriál je lepší, jako o dost lepší...

plakát

Ming zhong zhu ding wo ai ni (2008) (seriál) 

Vtipná oddychovka, sem tam můžete některé pasáže přeskočit, protože prostě nejsou důležité a tak nějak přebytečné a jejich přeskočením vlastně o nic zásadního nepřijdete. Na Ethana se kouká hezky...hlavně když je méně oblečený ;) Na tohle sem narazila tak nějak náhodou, zrovna když jsem čekala na jiný seriál (resp. až mi k němu dodají EN titulky) a jo, hezky mi to zaplnilo čas čekání. Nenáročný seriál, u kterého nemusíte moc přemýšlet. Jo a mě osobně se líbí i Baron Chen :)

plakát

The King of Blaze (2018) (seriál) 

Aby nedošlo k nějaké mejlce - jsou dvě série, těch 5 hvězd patří ale jen té první. Druhá série stojí za prd :( Zatímco první série mě totálně dostala a byla jsem z ní nadšená, druhá mě totálně naštvala...škoda no.

plakát

Fighter of the Destiny (2017) (seriál) 

Vadil mi představitel Chan Chenga (Han Lu). jako sorry, ale fakt vypadá jak ženská. v obličeji je prostě moc ženskej, kdybych neslyšela jeho hluboký hlas, tak bych ho opravdu považovala za ženskou. za celou dobu jsem si na něj nezvykla, tolerovala jsem ho, ale pokaždé když jsem ho viděl, měla jsem pocit, jako bych sežrala kyselej citron. Kdyby do jeho role dali chlapa, co vypadá jako chlap, tak bych dala vyšší hodnocení, takhle to je bohužel, jak to je :( Jinak na koho se dá opravdu hezky koukat (z mužského obsazení - ženský mě nějak neberou :) ): Zheng Shunxi jako Tang Tang, Johnny Zhang jako Qiushan Jun a Gao Hanyu jako Xuanyuan Po (dva z nich jsou tam párkrát do půl těla a je to velice příjemný pohled ;) )....no co, i ženská se ráda kouká na pěkný chlapy :)

plakát

Dance of the Phoenix (2020) (seriál) 

Tenhle typ seriálů jsem si poslední dobou zamilovala. Včera jsem dokoukala poslední epizodu a...ufff....jestli nenatočí druhou sérii, tak umřu zvědavostí, jak to s nimi vlastně dopadne. Jo jasně, jakýsi konec to mělo, ale mě pořád připadlo, že je tak nějak otevřený. Každopádně příběh super, kostýmy taky, herci taky...teda mě se nejvíc líbil Wang Hao Xuan v roli Yu Ming Ye...ale tak já jsem na ty "záporáky" tak nějak ujetá, takže není čemu se divit. Jestli je tady někdo, kdo ujíždí na stejném typu seriálů, tak vřele doporučuju, já se od toho nemohla odtrhnout a věřte, že jsem čekala hodně dlouho, až to bude mít anglický titulky, abych tomu rozumněla. :)

plakát

Jurský svět (2015) 

Nápad dobrej, efekty super, děj jakž takž ušel, konec naprosto předvídatelný, ale prosííííím proč zase celým filmem probíhá ženská na jehlách a to i těch největších sračkách a přitom úplně v pohodě stačí namakanýmu chlápkovi a to předtím tak maximálně běhala z porady na poradu a přírodu viděla tak maximálně letmo z rychlíku....to jako fakt nechápu.

plakát

Grimsby (2016) 

Bože....větší kokotinu jsem snad neviděla. Hlavně si všichni narvěte do prdele rachejtli jako kráva a zachráníte svět...brácho, vysaj mi jed z koulí a podobný nechuťárny.....co to jako má bejt? To je jako propagace análního sexu, nebo co??? Jsem znechucená z toho, že jsem ztratila čas s takovou sračkou.

plakát

Mike i Dave sháněj holku (2016) 

Totálně ujetý a debilní - ale sakra, chlámala jsem se jako blázen :D Jestli to má děj? Nevím. Jestli herci umí hrát? Nevím. Jestli je v tom nějakej smysl? Do prdele nevím, ale prča to je velká. :D