Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (119)

plakát

The King of Blaze (2018) (seriál) 

Aby nedošlo k nějaké mejlce - jsou dvě série, těch 5 hvězd patří ale jen té první. Druhá série stojí za prd :( Zatímco první série mě totálně dostala a byla jsem z ní nadšená, druhá mě totálně naštvala...škoda no.

plakát

Dance of the Phoenix (2020) (seriál) 

Tenhle typ seriálů jsem si poslední dobou zamilovala. Včera jsem dokoukala poslední epizodu a...ufff....jestli nenatočí druhou sérii, tak umřu zvědavostí, jak to s nimi vlastně dopadne. Jo jasně, jakýsi konec to mělo, ale mě pořád připadlo, že je tak nějak otevřený. Každopádně příběh super, kostýmy taky, herci taky...teda mě se nejvíc líbil Wang Hao Xuan v roli Yu Ming Ye...ale tak já jsem na ty "záporáky" tak nějak ujetá, takže není čemu se divit. Jestli je tady někdo, kdo ujíždí na stejném typu seriálů, tak vřele doporučuju, já se od toho nemohla odtrhnout a věřte, že jsem čekala hodně dlouho, až to bude mít anglický titulky, abych tomu rozumněla. :)

plakát

Kouzelná Beruška a Černý kocour (2015) (seriál) 

Hele je mi úplně putna, co kdo říká a jak moc tohle dílko pomlouvá. Mě na tom sere jen malý počet dílů. Jinak povedený séroš, rozhodně lepší než ta nesmyslná spousta Pokemonů, Digimonů a dalších jiných stupidních monů, kde nejen že to celý nemá žádný příběh, ale taky to postrádá logiku a člověk si při tom říká, proč to vůbec někdo vytvořil, když je to totální nesmyslná pí*ovina. Tohle má příběh, zápletky sice laciné....ale vždyť je to kurňa pro děti!!! A co je lepšího, než ne-příliš násilnická pohádka, kde dobro vždy zvítězí nad zlem? Když už jsou z módy pohádky, na které jsem se jako malá dívala já, tak tohle je prostě dokonalá moderní náhrada. Takže pindejte si co chcete, moje děti to žerou a já ostatně taky :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Konečně něco na čem můžu zase totálně ujíždět :D Juchůůůůůůů

plakát

Konečně doma (2015) 

Krásná pohádka u které mohu vytknout jen jedinou věc - český dabing. Ten je teda naprosto nezkousnutelný. Viděla jsem to i v originále a poté s dabingem a musím říct, že to ztratilo tu šťávu a srandovní nádech, který jsem z toho cítila, když jsem se na Konečně doma dívala v anglickém jazyce. Jinak vtipné, propracovaný děj, krásná animace, vtipné hlášky a hlavně - děti se u toho smály. :D Takže suma sumárum - vřele doporučuji.

plakát

Barbie a Škola pro princezny (2011) 

" Až tam budu stát a z výšky se zpříma budu dívat, z vršku světa dotknu se hvězd. Až tam budu stát, křídly mávnu, můžu lítat. Sny se splní, já to vím. Až tam budu stát." Tenhle počin (i když s nedokonalou animací) jsem si oblíbila snad nejvíc. Příběh trochu slabý, ale co by se taky dalo čekat od komerčních pohádek propagujících tu dokonalou hračku, se kterou jsem si nemohla hrát jako malá, jelikož stála šílený prachy (což se moc nezměnilo). Co ale stojí za to, se na tohle kouknout, jsou ty písničky. A jak jinak, než že moje díťata to maximálně žerou - a to mají na hraní jen panenky od ťamanů.

plakát

Špionky (2001) (seriál) 

Jako malá jsem tenhle seriál totálně žrala a i teď se na něj velice ráda podívám, když jsou u něj zhypnotizovaný moje díťata :) ...... Pořád lepší než nějací džigimouni :)

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Konečně zas nějaký seriál, na který se dá koukat a nenudí. Já osobně si myslím, že se tvůrcům seriálů zase po dlouhé době něco povedlo. Už jsem měla plné zuby seriálů typu Ulice, Dalas, nebo dalších podobných slátanin, které se vypouštějí do oběhu. Jsem asi trošku zaujatá, ale to bude nejspíš tím, že nejsem babka v důchodu a ani vyleptaná pinda, co vydrží koukat na seriály, co nemají hlavu ani patu, kde každej spí s každým, vzájemně se všichni podrážejí apod. Toho je přece v normálním životě ažaž. A tak vítám útěk z reality, kterým bezesporu The Flash je. Jediné čeho se obávám je, že to tvůrci přepísknou a další díly budou stát za hovno a já z toho akorát budu naštvaná. No třeba mě mile překvapí a nestane se to, nechám se překvapit....

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

Nádherný a silný film. Nemám slov a ani nejsou třeba....

plakát

Robocop (2014) 

Co si budem povídat - další předělávka pěkného filmu. Příběh trošku - trošku víc - přitažený za vlasy a moc happyendovaný, ale s dnešní technologií vizaluzace je to prostě bomba. S radostí jsem se na něj podívala znovu a mám chuť to zopakovat. Takže zas až tak špatný to není. :)