Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (119)

plakát

Ex Machina (2014) 

Tak já ti nevím...když si údajně geniální programátor začne po pár dnech kecání s UI řezat ruku, jen aby se přesvědčil, že je opravdu člověk, tak buď musí být totální magor a psychycky labilní, zralej do Bohnic, nebo se stala obrovská chyba v Matrixu. A je opravdu vtipné, že si páni mozkonauti nevšimli, že jim milá Ava vyhazuje proud, když to bylo tak očividné a i jednookej blbec by si toho všimnul hned. Nápad dobrej, zpracování celkem taky, vizuálně příjemný a tak si naše Ava, co nakonec zdrhla aby se koukala na lidi, vysloužila krásné tři hvězdy za dobrý průměr.

plakát

Dračí srdce 3: Čarodějova kletba (2015) 

Jiné herecké obsazení (s lidmi co hrát umí), propracovanější postavy a příběh a byl by to krásný film....takhle je to bohužel jen ucházející film. Ale co musím uznat je, že se u toho dobře píšou SMSky, člověk si vyřídí co potřebuje a ani mu neuteče nic důležitého z filmu...jo a taky jsem u toho zvládla v klidu uvařit a pověsit prádlo, takže pohoda. Dvě * za draka a slabá třetí za hudbu.

plakát

Dračí srdce 2 (2000) 

Podprůměrný filmeček s pokulhávajícími triky a animací začátečníka, vtipné hlášky by se daly na prstech jedné ruky spočítat a smíchy se člověk u ní rozhodně neválí, spíše se jen tak lehce uchechtne. Scénář zřejmě napsal vyhulenec fetující helium, protože jinak by tohle vzniknout nemohlo. Nad vodou to drží jen hudba a animace Drakea, kterého jen zkopírovali z jedničky a lehce ho omladili. Závěr: kvalitní film k žehlícímu prknu, kde nevadí, že to nemá hlavu ani patu a že zpracování stojí za prd.

plakát

Barbie a Škola pro princezny (2011) 

" Až tam budu stát a z výšky se zpříma budu dívat, z vršku světa dotknu se hvězd. Až tam budu stát, křídly mávnu, můžu lítat. Sny se splní, já to vím. Až tam budu stát." Tenhle počin (i když s nedokonalou animací) jsem si oblíbila snad nejvíc. Příběh trochu slabý, ale co by se taky dalo čekat od komerčních pohádek propagujících tu dokonalou hračku, se kterou jsem si nemohla hrát jako malá, jelikož stála šílený prachy (což se moc nezměnilo). Co ale stojí za to, se na tohle kouknout, jsou ty písničky. A jak jinak, než že moje díťata to maximálně žerou - a to mají na hraní jen panenky od ťamanů.

plakát

Barbie a Diamantový zámek (2008) 

Nevím nevím, balancuji mezi dvěmi a třemi hvězdami - mojí malé princezně se Diamantový zámek líbí, ale mě přijde, že písničky v téhle pohádce jsou mírně (někde více než jen mírně) falešné a texty...no řekněme, že si na nich nedali moc záležet. Ze všech pohádek s Barbie je tahle (aspoň pro mě, pro moje děti ne) nejméně oblíbená.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Milí a vážení, jelikož jsem četla knižní přelohu, tak mě to ale TO-TÁL-NĚ zklamalo. Příliš uspěchané, velice, převelice nepřesné (snad jen jména a původní zápletku si nechali), herecky nedokonalé a prkenné, scény co mohli být famozní, jsou utopené a naopak zbytečnostem je věnováno až moc času a takto bych mohla pokračovat donekonečna. Jediná světlá věc na Sedmém synovi Julianne Moore, ale vadí mi, že tam měla (tedy aspoň podle mě) málo pořádných scén, kde mohla předvést totálně dokonalou zlou čarodějnici. Nenechali ji využít celý její potenciál a to je velikananánská škoda, ale i tak to holka zvládla dobře. Kdybych bývala nečetla sérii "Lovce duchů", tak bych toto označila za dobrý filmík, ale takhle....hoooooooodně slabá dvojčička.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Hmmm...tak větší pí*ovinu jsem ještě snad ani neviděla. Cožpak o to - nápad to byl asi dobrý, ale... Herci co hrají sami sebe??? To opravdu všichni neustále paří a jsou na drogách, nebo ožralý jak zákon káže a sprostější než ta největší šlapka na světě???? Bezduché, příliš (místy dosti nesmyslně) sprosté, totálně nepoživatelné, trapné a animace úplně totálně maximálně nejvíc odfláknutá - to tam ty "děsivý" příšery mohli rovnou namalovat tužkou na oči a výsledek by byl úplně stejný. Navíc mi připadalo, jako by najednou ti herci, jež jsem považovala za dobré, neuměli vůbec hrát. Pokud by se svět filmu řídil výkonem herců jen podle jednoho filmu, tak všichni, kdo v tomto "veledíle" hráli, by si nikdy a nikde už ani neškrtli. Ani vlastně nevím proč ta jedna hvězda, i to mi připadá na tento "výtvor" moc....asi proto, že doufám, že už nikdy takovou debilní slátaninu nikdy nenatočí a když náhodou ano, tak doufám, že moji oblíbení herci se takovému dalšímu průšvihu vyhnou velkým obloukem.

plakát

Špionky (2001) (seriál) 

Jako malá jsem tenhle seriál totálně žrala a i teď se na něj velice ráda podívám, když jsou u něj zhypnotizovaný moje díťata :) ...... Pořád lepší než nějací džigimouni :)

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Konečně zas nějaký seriál, na který se dá koukat a nenudí. Já osobně si myslím, že se tvůrcům seriálů zase po dlouhé době něco povedlo. Už jsem měla plné zuby seriálů typu Ulice, Dalas, nebo dalších podobných slátanin, které se vypouštějí do oběhu. Jsem asi trošku zaujatá, ale to bude nejspíš tím, že nejsem babka v důchodu a ani vyleptaná pinda, co vydrží koukat na seriály, co nemají hlavu ani patu, kde každej spí s každým, vzájemně se všichni podrážejí apod. Toho je přece v normálním životě ažaž. A tak vítám útěk z reality, kterým bezesporu The Flash je. Jediné čeho se obávám je, že to tvůrci přepísknou a další díly budou stát za hovno a já z toho akorát budu naštvaná. No třeba mě mile překvapí a nestane se to, nechám se překvapit....

plakát

Už jsme doma? (2007) 

Chabá napodobenina, lehce upravená, filmu "Dům za všechny peníze" s Tomem Hanksem. Pro mě velké zklamání a nuda.