Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Paddleton (2019) 

Pohodovy film o umirani...? zni to jako oxymoron, ale u tohoto filmu to tak je... hlavne zasluhou vyborneho castingu u ustredni dvojice. Chyba ve filmu: vzducholod Hindenburg nebyla plnena helliem ale vodikem!;-)

plakát

Správní chlapi (2016) 

3,5 * - příjemná oddychovka, u které se člověk pobaví a odreaguje. Zápletka sice místem nudí a pokulhává, ale chemie mezi Goslingem a Crowem funguje.

plakát

Memento (2000) 

Můj oblíbený režisér a originální scénář rovná se bezvadný filmový zážitek. Film, který určitě stojí za vidění!

plakát

Okamžik zlomu (2007) 

70%. Docela mě to bavilo, hlavně díky tempu a hereckým výkonům Ryana i Anthonyho, jen pointu jsem bohužel čekala (jak ve formě důkazu, tak ve formě právnické kličky) už od takové první třetiny filmu, takže žádné velké překvápko...což by u takového typu filmu asi neškodilo...

plakát

Pošli to dál (2000) 

Musím říct, že ústřední myšlenka filmu - 'pay it forward' - se mi vážně líbí...za sebe můžu říct, že mám splněno!;-) s filmem jako takovým už je to horší, takový průměr (ani horší, ani lepší, prostě průměr...). Ale za to emocionální vydírání na konci, z kterého se mi udělalo trochu nevolno, ubírám půl hvězdy - takže 2a1/2!

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Vlahý srpnový večer...Autobus...Začíná film…Babovřesky…Není kam uniknout...Panika…Co teď?...Zapnout MP3, sluchátka hluboko do uší!...Film je s CZ titulky!...Začínám po očku číst a nevěřím vlastním očím…Fascinující!...Pryč se sluchátky, tohle se musí vnímat všemi smysly!...Masochistické tendence?...Nejspíš ano, jiné vysvětlení to snad ani mít nemůže!:-) Každopádně zajímavý studijní materiál (ovšem doprovázený těžkým kulturním šokem), zvlášť s přihlédnutím k informaci, že se jedná o nejnavštěvovanější film roku 2013! [sic] Komentář Tetsua o rozmazávaných hovnech je celkem trefný!:-)

plakát

Interstate 60 (2002) 

Musím se přiznat, že vůbec nechápu zdejší nadšené hodnocení tohoto filmu...Z mého pohledu je to strašně mělký a podbízivý film, plný klišé a laciných zvratů. A to celé ještě umocňuje fakt, že se nám celou dobu snaží prezentovat velmi "hlubokou" životní filozofii, což v konečném důsledku působí vážně trapně! SPOILER: Michael J. Fox radši umřel po prvních 5 minutách filmu, než aby musel protrpět celý film!;-)