Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděla. Hudba, jež zní ve filmu je ikonická ... dokonalá. Miluji závěrečnou scénu, ale i dokonalý úvod. Nemám co bych tomuto filmu mohla vytknout.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Když jsem viděla Atlas mraků poprvé, byl to pro mě chaos, ve kterém jsem se jen stěží dokázala orientovat. Jediné co mi utkvělo v hlavě, byl přenádherný soundtrack a pocit že to musím vidět okamžitě znovu. Knihu jsem neznala a možná je to dobře. Napodruhé už jsem více chápala děj, jak jsou spolu příběhy propletené, více jsem si všímala, kdo koho hraje, více jsem se orientovala v postavách. A když jsem Atlas mraků podruhé dokoukala. Byla jsem.. jak to popsat. Seděla jsem v křesle, dívala jsem se na titulky a říkala jsem si jen ...wau, dokonalý. Pak manžel přišel z práce a já jsem ho donutila se na film podívat. Po skončení jsme si až do rána o něm povídali. Herci, masky, kostýmy, kamera i střih a především nádherná hudba. Film nás donutí nad světem, životem atd přemýšlet. To že je pro některé film dlouhý? Ani jednou jsem jsem si během sledovaní neřekla "Bože kdy to skončí?" Na to, co nám Atlas mraků potřeboval předat byl akorát (za mě by mohl být i delší) Doporučuji se na tento film podívat.

Zpívání v dešti

Zpívání v dešti (1952)

Film je milý, optimistický, plný života. Děj příjemně plyne, nejsou zde žádná hluchá či nudná místa. Zpěv, tanec, úchvatná choreografie, sympatičtí herci - to vše zasazené do okouzlující doby. Po shlédnutí tohoto muzikálu mám vždy radostnější náladu a nejraději bych si sama v dešti píseň Singing in the rain zazpívala a zatančila...