Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (152)

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Všude recenze o tom jak špatné to je a v kině se člověk baví od začátku do konce. Děj sice jednodušší ale přitom naprane akcí, vulgarismy, krví, brutalitou ... Prostě konečně něco o čem se dá říct že to je erko.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Nejvíc to tam potahal Depp, protože v podstatě nějak obsahově zajímavé scény bez nutnosti nějakého vizualu byli hlavně ty kde byl Depp. Grindelwald se začíná ukazovat jako dobrý záporák. Tenhle film už nemá tu atmosféru jako první fantastická zvířata, ale je to mnohem temnější asi jako Potter okolo 6 dílu ale dějově fakt slabé.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Odlehčený humorný akčňák od Marvel. Budy movie, možná. Vlastně nečekaný zvrat a hlavní herečka, žena kamenné tvaře, nakonec snesitelná.

plakát

Motýlek (2017) 

Nebylo to až tak zlé jen to nemělo zkrátka podle mě uvěřitelnou atmosféru jako film s McQueenem a Hofmannem

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Nemám si na co stěžovat. Po dlouhé době u mě zase zabodovalo něco českého. Celkově mi přijde že i když se jednička omezuje v těchto případech na tvorbu spíše mini serii, tedy ucelených příběhu bez plánovaných pokračování, mají co se týče v uvozovkách seriálové tvorby, tu nejvyšší kvalitu. Kosmos, Trpaslík, Dabing street a právě teď most, dokazují že v málu se dá udělat hodně, než držet na obrazovce lidi u seriálu co už jsou pomalu jak šmírování cizích životů ( ordinace, ulice, a další takové na pokračování )

plakát

Grinch (2018) 

Nečekaně nudné a nijak zajímavé pojetí. Zatím pořádně zvládly jen Já padouch jinak nic extra další jejich tvorba.

plakát

Skleněný (2019) 

Kdyby filmy mohli mít sex a rodily by se jim děti filmy co by měli rysy obou rodičů, tak Skleněný by byl dítětem soulože plné lásky a citů filmů Vyvolený a Rozpolcený. Konec trošku přeplácaný ale na svém správném místě, jinak zkrátka zatím po prvním shlédnutí mohu býti spokojen.

plakát

Venom (2018) 

Dějově celkem ... Zpočátku celkem natahovačka no a pak, když už dojde na věc a na scéně je to na co se +- čeká je to podivně uspěchané a místy velmi nezvykle jakoby od něčeho oseknuté. Ovšem Venom a Brock jsou skvělá postava. Jejich vztah se vlastně rozvinul díky spojení a nutnosti jednat rychle taky velice rychle. Venom z hajzla dospěl v antihrdinu. A to je to co jsem chtěl. Za mě dobrá akce, dobre eastereggy a vzhledově pěknou symbionti. Děj byl ovšem jednodušší a celkem zklamání. No a fandové ví do kdy se sedí na filmech u kterých se objevuje MARVEL. Fandové ví , že bxy se mělo sedět až do konce neb čekání bude vskutku odměněno

plakát

Mandy - Kult pomsty (2018) 

To bylo prostě umělecké dílo. Absolutní ukázka odlišnosti. Žádné zajeté koleje jen originalita a vizuální pastva pro oči. Soundtrack podtrhující onu velmi zvláštní atmosféru. Tohle je něco co poukazuje na to že na jednoduchosti lze vystavět něco vcelku složitého a krásného. A Cage tam prostě patřil.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Připravil jsem se. Shledl jsem Predatora i Predatora 2, na predatory jsem se vykašlal a s partičkou jsme tedy vyrazili do kina. První věc co nebyla na škodu, bylo to, že jsem se na to zhulil. Bez trávy bych asi nadával víc. Zkrátka to byla prostě parodie na to co to mohlo být. Staří predátoři byli hrozbou a lidi byli z jejich příchodu těžce v prdeli a Predátor si užil lov o to víc, ale teď je rok 2018 a už o nich lidi ví snad víc než ví Predátoři o sobě mezi sebou. Ono by se dalo říct, že ten film měl něco do sebe dokud nepřišel velké hovado Predator se svými psi, pak už je to čistě komedie kde pomalu člověk zapomíná na to, že to má mít něco společného s tím Predatorem kde byl Švarcík. No a konec byla taková ta přehnaná třešnička na už tak přehnaných věcech co se děly. Možna by to zachranilo kdyby tam na konci vylezl Švarcík, ale prostě to zabili uplně a tohle mi přijde jako jasná zpráva která říká že starý dobrý Predátor je mrtev. Komedie co si vzala na paškal Predatora ... Ok, ale jako dalši Predátoří film ... Meh.