Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (152)

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

Na začátku se to jevilo jako film co by mohl stát za to, ale minutu za minutou se z toho začínal rodit dementnější a dementnější koncept, až to nakonec bylo abnormálně dementní. Popravdě tohle je film co bych nedoporučil ani na jedno shlednutí.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

To byla nehorázná sračka. Hvězda snad jen za efekty a svět ve filmu. Jinak to je totální odpad. Lituji každého čoudíka co jsem tomuhle filmu daroval, aby byl zábavnější. Nepomohlo nic. Nuda od začátku do konce. Už i tak epičnost tomu chybí. Del Toro věděl co dělá. Tohle je jen něco co si hraje na Pacific Rim ale přitom to je jen nadržený pes co Pacific Rimu ojíždí nohu.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Ten film je hodně hezký na pohled a u některých scén se tajil dech, ale to je vizuál. A to je podle mě to hlavní co film může nabídnout, protože příběhově ... Zkrátka úkoly udělány tak aby opět se líbily na pohled, ale složene jen z jedné části ne jak v knize úkol co dal nápovědu k úkolu kde byl na konci klíč. Děcka ve filmu se snad pomalu nemuseli bát neúspěchu, protože zkrátka vše šlo celkem jak po másle. Hlavní hrdina nebyl až tak sympatický. Velké mínus za takové zjednodušování a místy až debilní urychlování událostí, aby se to do těch dvou hodin a něco vlezly. Chyběl mi Syrinx a mnoho mnoho věcí co by příběhově i vizuálně film určitě posunuli zas někam jinam. Takže pro čtenáře jediné ... Film je slabší příběhově a není ani z daleka tak napínavý, ale je pěkný na pohled a filmový fanoušek si to na pohled užije, ale obsahově bych nečekal až takovou bombu.

plakát

Everything Sucks! (2018) (seriál) 

Ve zkratce. Takhle jsem si dlouho u ničeho nepobrečel. Opravdu povedený seroš u kterého mě mrzí, že v tom nejlepším ukončili první řadu. Ale dává to tušit , že i pro druhou řadu lze použít plno dalších věcí co se může pokazit. Ovšem to co jsem zatím viděl bylo nabito emocemi až po okraj. Humor, drama, má to skoro vše až na horror což je dobře .

plakát

Disjointed (2017) (seriál) 

Já osobně bych řekl, že to je super sitcom s trávou. Konečně něco kde se v podstatě kašle na alko a ve vedení je tráva. Viděl jsem to celé už dvakrát a opravdu to mám rád. Ne všichni herci mají samozřejmě ty nejlepší scény a nepodávají úplně ty největší herecké výkony, ale v konečném výsledku ta skupina lidí tvoří něco jedinečného. Například Dank a Debbie mají určitě naději na takovou tu huličskou dvojici co by se mohla zapsat do historie huličských dvojic. Majitelka podniku se svým synem taky plní to co by si člověk přál vidět ze vztahu matky a syna co spolu hulí. Třeba takový sekuriťák bývalý voják je určitě dobrá postava a krásná číňanka co se rozhodla věnovat život trávě než li medicíně je taky dobrý nápad na postavu. Zmagořenej pěstitel trávy co si popovídá se svýma kytičkama a prodavačka co zbyla z personalu jsou podle mě trošku slabší postavy, ale jinak zákaznící to zachraňují. Zkrátka se těším na další řadu protože je to fakt povedený seroš pro huliče.

plakát

Jigsaw (2017) odpad!

To tak jednoho dne někoho napadlo, že sedmičku nelze brát jako už dost překombinovaný konec a definitivní pohřeb značky Saw v horším stylu, ale s lidma co divák znal. To se jednoho dne někdo rozhodl, že třeba vykopat tu zdevastovanou věc a co nejvíc jí ztrapnit s lehkým nádechem vytření si s tím vším prdel. Hlavně, že z toho budou prachy, protože lidi budou zvědaví co se bude dít, když už by se nemělo nic dít. Nacpeme tam mrtvoly co budou mít samozřejmě v kůži díru ve tvaru puzzle a jsou total zmrvené, ale jsou po venku mimo pasti :O . Určitě Jigsaw styl. Teď pár nudnejch poldů a co nejvíc divných keců co jsou celkem dost chaotické. A samozřejmě na konci si Jigsaw vybral čistě random týpka co byl v jeho pasti a tak nějak asi z lásky by si ho rád představoval jako svého nástupce i když je to očividně magor co se jeho pravidly řídit nebude. Detektiv je taky zlej náhle má dost problémů a do hry vlezl jen proto, že ta hra se odehrála dvakrát ? Proč ? A uchyl vytáhne nakonec dvě 10 let staré mrtvoly ? Běžte ku*va do p*dele s takovou sragorou. Tohle už s tou značkou těžce vyje*alo. A jestli tenhle narušeny gyzd je nástupce ... Tak Saw budou už jen jatka pro hříšné duše bez šance na záchranu , protože za tím už nebude nikdo s mozkem.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Fakt dost dobrý marvel film. Mám jisté vytky a ne vše mi sedlo ale jako celek je tento film ojedinělou záležitostí s veskre zatím nejlepším spojením humoru s akcí co mohl marvel vyplodit. Film v člověku probudil emocionální bouři. Napětí, epické scény , plno vztahových zvratů a hlavně kurevsky nadupaným stylem co se vzhledu i rozvoje příběhu týče. Jestli se z toho filmu může člověk blahem posrat ? Jasně, že ano. Bavil jsem se a na male detaily se fakt nedá nic vytknout. A potitulkovky ... Stojí celkem za vyliž prdel. Ovšem jinak ... Skvělá a aplauduji tvůrcům, jež se velmi těsně přiblížili dokonalosti. Smekám klobouk a házím jej z balkónu vstříc jeho novému osudu. Po tomhle budu mít velmi pěkné sny.

plakát

Nepřítel (2013) 

Dost matoucí film. Nebo spíše těžce vstřebatelný a pochopitelný. Tak nějak částečně chápu roli pavouka i rozdvojené osobnosti a přesto mi tak nějak chybí přesné vyznění myšlenky. Kolem a kolem mi příjde, že co se týče vztahů mělo to takové chaotické pojetí, že nakonec vůbec nedokážu pochopit proč se tedy nakonec pavouk objevil v konečné scéně.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Je to jak pohádka pro dospělé o zbohatlíkovi a jeho rodičích ( princ a královna s králem ) do jejichž života vstoupí relativně chudé děvče ( selka, popelka, a další takové postavičky ). Samozřejmě se do sebe zamilují, ale tentokrát je princ na vozíku a zhnusen svým současným životem a možnostmi jak nakládat s volným časem ( není divu ). Ale kdyby mi do života vstoupila takhle ochotná Clarková ( Je jedno jestli by to byla Emilia nebo Louise) tak bych to celé přehodnotil a dal tomu šanci. Což se tentokrát princ rozhodl nechat být a nechtěl nikomu vyset na krku. V konečném výsledku je to strašně pěkné, dokonce mi to vehnalo slzy do očí, ale oceňuji to, že to není pohádka s tím nejvíce možným šťastným koncem. Konečně zas někdo našel odvahu ukončit lovestory pochmurněji a to se cení, protože život není vždy to nejšťastnější co může být. Nelituju ani jedné minuty strávené s tímto filmem, přestože jsem si myslel, že to zkouknu jen kvůli tomu abych si užil Emilii i někde jinde než v GOT. Samozřejmě jsem si jí užil víc než dost, ale film mě překvapil :) Doporučuji, přestože na romantické věci většinou sám nekoukám , protože se slečnou po boku je to lepší. Tentokrát jsem to zvládl i sám :D