Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Alan Rickman

Byl to jeden z nejlepších filmových a divadelních herců vůbec. Dokázal zahrát vše, od kladných postav až po ty záporné, které měl vždy velmi propracované. Filmový průmysl jeho odchodem utrpěl velikou ztrátu a já mu chci velice poděkovat za to co pro nás vytvořil a říci, že něj nikdy nezapomeneme.

Ralph Fiennes

Velmi dobrý anglický herec, který je v každé své roli velmi osobitý a dokáže zahrát prakticky vše od milovníka až po brutálního násilníka. Člověk se tak může těšit na každou jeho další roli.

Jack Nicholson

Asi největší filmová hvězda současnosti, která se hned tak nevidí. Každá jeho role je ve světě filmu něco nevídaného, díky své určité zvláštnosti.

Vlasta Burian

Snad nejlepší komický herec na světě, jehož hlášky zůstanou nesmrtelnými. Byl to všestranný umělec, který dokázal jak výborně tancovat, tak zpívat a hlavně vytvářet velmi komické postavy. O tom, že to byl výborný herec svědčí i to, že dokázal přímo při natáčení improvizovat a vymýšlet vtipy a hlášky.

Louis de Funès

Nejlepší francouzský komický herec. Jakmile vstoupíte do jeho filmů, nemáte šanci uniknout smršti komediálních scének.

Anthony Hopkins

Perfektní role Dr. Hannibala Lectera v mistrovském thrilleru Mlčení jehňátek. Tak silné a fascinující role to je prostě celý on.