Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (482)

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Báječně jsem se bavila, narozdíl od zdejších mrmlalů, kteří furt krákají cosi o sebevykrádající depce, slaboduchém humoru, dlouhé stopáži, drahém rozpočtu....blablabla. Kdo se nudil, neberme mu to. Ale hodnotím především příběh. Je to fuck děsně vtipný. Zajíci jako vlkodlaci? Bomba. Avšak to není to hlavní. Musíte se dívat a do příběhu vstoupit a ne hned zkraje číhat na údajné vykrádačky a dělat si čárky. Je tu zloun a ne jeden, roztomilý hlavní hrdina, roztomilý a úchylný poskok zlouna....chytrý příběh....uvidíte.

plakát

Láska a příšery (2020) 

Je to krásný. Romantický hrdina, empatičtí roboti, totálně příšerný příšery. Nebyl tu pavouk, díky Bohu. Ale zato si užijete nádherné přírody. Takže vylezte z brlohů a hurá na sledovačku filmu :D.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Všechno je v hlavě. V hlavě Adama. Bůh dlí všude. Nejen na nebesích. A nic není špatně a dostaneš-li facku, nastav druhou tvář, raduj se a poděkuj. To je asi tak v kocce co nechci okecávat, neb tento film je pohlazením, krásou, něhou, radostí. A to i přes to, že zde vystupuje nácek, alkoholik, atentátník a zloděj a šílený doktor a spousta jiných magorů :).

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

Ó Madsi a vy všichni ostatní asociální géniové, jak sqělá podívaná. A v originále, nenadabovaná, super, doporučuji. Další film do mé sbírky, kde se již skví spousta klanotů. Tento, spolu s Adamova jablka, vysoce na špici stromu, obletovaném krkavcci :).

plakát

Gentlemani (2019) 

Luxus na entou. Tak to mám ráda. Vyšperkované dialogy, perfektně vykreslené postavy, báječné obsazení. Gangsterka, skvělá, super muzika. Taky zde nenajdete žádné honičky v autech, což, třeba pro mě, je megaplus, páč honičky v autech mě fuck neberou. Takže tady nejsou, zato je tu plno finesních zvratů v příběhu a jedno opravdu velikánský....ale mrkněte se :) a uvidíte.

plakát

Joker (2019) 

Chuakin je džoukr odjakživa.

plakát

Zmenšování (2017) 

Tý jo, to je ale super nápad! Zmenšit se a zachránit tak naší Planetu! Hustý. Akorátže škoda, že se někdo zmenšit nemůže - proč, to se dozvíte - nebo ještě hůř - nechce! Styďte se, VY, co se nechcete zmenšit a zachránit Planetu! Matt je klasicky báječnej, Christoph tady sladkej a roztomilej - zkrátka je to skvělej herec,chlap mnoha převleků a tváří. Noa Hong Chau bych doma mít nechtěla, nedala by mi pokoj, dokud neuklidim a pak by mě zase nedala pokoj, dokud někoho nezachránim.

plakát

Láska na druhý dotek (1997) 

Celému filmu dominuje nádherná modrá barva. Uvidíte. Krásný příběh, kde všichni pracují, žijí, milují, odvykají si a nebo naopak přivykají. Alyssa Milano je skvělá, kouzelná a má mámu, co je blázen do koní a tátu, který je zase blázen jen tak. Překvapilo mě, jak Iron Man vypadal bědně, než se dal na dráhu Avengera. Jasně, že ho znám už dávno, ale tady měl asi nějaký svý růžový období...nebo VTF.... TVL :D:D...no, prostě uvidíte. Pro mě za pět.

plakát

Bojovník (1997) 

Moc se toho tu nenamluví. Zejména Johnny je docela stručný. Ale silnej příběh nepotřebuje slov. Když film skončil, bylo mi jasné, že takový konec možná nerozdýchám, nikdy si nezvyknu a už to nechci nikdy! vidět znova. Detailní záběr na obličej a na ústa Marlona Branda, promlouvajícího k Johnnovi, mě budou ještě dlouho strašit v snách.Vlastně to on tu, hned v začátku příběhu, toho nakecal nejvíc a já si myslela, že to jsou jen takové patetické seznamovací řečičky, když starej mafián přijímá chlápka na špinavou práci a chce udělat dojem. Teprve daleko později si uvědomíte děsivou sílu té promluvy a na hlavu Vám dopadne jak kladivo tíže prozření.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Neznám lépe vykouzlený kouzelnický svět! Je tam všechno, co si mé kouzelmilovné srdce může přát a ještě pár kouzelných a kouzelnických věcí, kouzelných tvorů a kouzel navíc.