Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (482)

plakát

Ztracené město (2022) 

Když si odmyslíte, že je to strašný a vykradlo to minimálně dva Indiana Jonese, jednu Honbu za Klenotem Nilu a kus Pátého Elementu (každý ze scénáristů se svou troškou do pralesa) tak se můžete i trochu zasmát. Ale opravdu jen trošku, ptz  - bacha bojler - veškerá sranda končí s odchodem Pittky. Což mě přivádí k otázce, kde se tam vůbec Pittka vzal? Opili ho rohlíkem? No nic. Ale stejnak se na to mrkněte a zkuste pak napsat nějaké vtipné hodnocení. Protože těm Verbalovým nějak dochází šťáva. A tak mě teď napadá, že třeba není špatných filmů......jen jsou špatní diváci? :D

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Je to pohádka. Digitální. PTZ jsme v digitálním světě, tak proč toho nevyužít, že jo. Dala bych klidně i 5 hvězd, ale jakmile nastoupily příšery, začala jsem se malinko ošívat a nudit. Kdybych je viděla poprvé v životě, byla bych bez sebe hrůzou. Ale už jsem je viděla mockrát a člověk si tak nějak zvykne. Takže pohádka, trochu Indiana, trochu Mumie, trochu piráti z Karibiku. Mě se to líbilo, i jsem se zasmála, páč některý ftipy jsou fuck ftipný. Ale musíte se soustředit, abyste je pochopili :D.

plakát

Láska a příšery (2020) 

Je to krásný. Romantický hrdina, empatičtí roboti, totálně příšerný příšery. Nebyl tu pavouk, díky Bohu. Ale zato si užijete nádherné přírody. Takže vylezte z brlohů a hurá na sledovačku filmu :D.

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

Ó Madsi a vy všichni ostatní asociální géniové, jak sqělá podívaná. A v originále, nenadabovaná, super, doporučuji. Další film do mé sbírky, kde se již skví spousta klanotů. Tento, spolu s Adamova jablka, vysoce na špici stromu, obletovaném krkavcci :).

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Aha! Woody nejprve vypadá, že po cestě někde umře na stáří, ale opak se stane pravdou. Jak já řikám: dělej, co máš rád. Kosťa je dobrej, povedená dvojka rangerů. Noa navíc, jak už jsem říkala, miluju tyhle pomalý filmy: téměř žádná akce a pak, když na ní dojde, je to rychlý a bezbolestný, přesný a překvapivý, žádný uširvoucí songy a nekonečná agónie honiček a třískání do břich a nosů, kdy zúčastnění neane to zabalit. Hlavní hrdinové jsou sehraní, moc toho mluvit nemusí, sem tam megavtipná hláška, nekonečná krajina bez ničeho, rozťatá prašnou silnicí a po ní se za zvuku skvělé melodie blíží auťák....světlehnědá hlína, šmolkový nebe....autentický, báječný. Můžu si oči ukoukat! Za mě štyry a třičtvrtě. PS: Kathy Bates nemám ráda, je hnusná všude, takže tady jí to vážně sedlo. Jinak klasika, policajti vylíčení ve všech svých idiotských barvách, šerifove tu korupcí nezasaženi. Rozhovor Kosti s Clydeovým tátou si nenechejte ujít, neabyste šli pro pivo, čůrat, nebo nedej Bože ještě něco jiného! Štrykovat taky nebudete!

plakát

Gentlemani (2019) 

Luxus na entou. Tak to mám ráda. Vyšperkované dialogy, perfektně vykreslené postavy, báječné obsazení. Gangsterka, skvělá, super muzika. Taky zde nenajdete žádné honičky v autech, což, třeba pro mě, je megaplus, páč honičky v autech mě fuck neberou. Takže tady nejsou, zato je tu plno finesních zvratů v příběhu a jedno opravdu velikánský....ale mrkněte se :) a uvidíte.

plakát

Joker (2019) 

Chuakin je džoukr odjakživa.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) odpad!

Sorry jako, ale tohle byl zase přeťap. Těšila jsem se na zvířátka, jak budou strašit na hřbitově. Knihu jsem nečetla a po shlédnutí této hrůzy se ani nedivím, že ji King nechtěl dát do placu a že i jemu z toho bylo na zvracení.

plakát

Trojí hranice (2019) 

Mám tě rád...mám tě rád...taky tě mám rád...... no a pozor, bojler: po shlédnutí tohoto bych vám chtěla říct, že byste se především měli mít rádi, vážit si toho, co máte a když už se vám poštěstí si někde něco nahrabat a je tam toho tolik, že to nemůžete unést, tak to tam prostě nechte. Noatoje z mentorování vše. Jinak to byl vážně sqělej biják, nervy, jak špagáty.

plakát

Anon (2018) 

Zajímavý. Budoucnost, kde ti můžou vymazat okamžitě a střelhbitě to, co právě vidíš. Takže jsi okamžitě a střelhbitě slepej, jak krtek. A další věc je, že všichni detektivové, i v tý nejvzdálenější budoucnosti, si prostě musí to cigárko zapálit. Jakože ti vymažou vidění, ale vaporizéry nic? Divnej futuristickej film. Znepokojivej. Taky nechci, aby mě někdo pořád čekoval....ale...vlak už je rozjetej. Takže pro začátek přestaňte kouřit.