Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

30 for 30 - The Price of Gold

30 for 30 - The Price of Gold (2014) (epizoda)

Krasobruslařská společnost zažila v roce 1994 mohutný otřes, když se dvě konkurentky, Nancy Kerrigan a Tonya Harding, zapletly do nelítostného boje o vítězství. Připomeňte si tímto dokumentem jeden z nejslavnějších olympijských skandálů.

Tokio Hotel: Hinter die Welt

Tokio Hotel: Hinter die Welt (2017)

Ve věku devíti let se dvojčata Bill a Tom Kaulitz z Magdeburgu rozhodnou, že se proslaví. Ve dvanácti letech společně s Gustavem Schäferem a Georgem Listingem založí kapelu Tokio Hotel, která dobývá a polarizuje svět. Úspěch je obrovský. Ve dvaceti letech dvojčata uprchla do Los Angeles, zanechala za sebou tisíce fanoušků a život za zdmi. Chtějí, aby byla jejich svoboda zpátky, a neví jak, pokud to bude pokračovat.
Film doprovází Billa a Toma přes opuštěné pouště Kalifornie a Gustava a Georga na břehu Labe. Hovoří o ceně úspěchu, neoddělitelnosti dvojčat, o lásce, sexualitě, domovu a hudbě.

RSPCA Animal Rescue

RSPCA Animal Rescue (2007) (pořad)

RSPCA Animal Rescue je australský televizní seriál z reálného života. V jednotlivých dílech divák doprovází pomocí obrazovky strážníky organizace RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) k jednotlivým případům týraných nebo jinak zanedbaných zvířat.

The Saddle Club

The Saddle Club (2001) (seriál)

Stevie, Carole a Lisa jsou nejlepší kamarádky, které milují koně a založily si vlastní klub - "Dívky v sedlech". Seriál zachycuje různá dobrodružství ve stáji - ať už veselá či smutná. Hlavní "sokyní" dívek je Veronica diAngelo, dívka z velmi majetné rodiny, a její kamarádka Kristi. Námětem k natočení byla stejnojmenná knižní předloha.

Reklama