Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbené herečky (10)

Meryl Streep

Meryl je pro mně herečka, kterou nikdo nemá šanci překonat ještě dlouho po skončení její kariéry. Každá její role je tak opravdová a procítěná, že skoro uvěříte, že před vám nestojí Meryl, ale přímo ona hraná postava, a to navzdory tomu, že Meryl už ztvárnila nepočítaně velkých i malých rolí.

Zlata Adamovská

Nezapomenutelná nejen jako skvělá dabérka Meryl Streep, ale také jako herečka sama o sobě. Každopádně co se dabérství týče, myslím, že nemáme nikoho talentovanějšího, a že dabingu Meryl se vždy zhostí s grácií a lehkostí.

Mariska Hargitay

Mariska se v pořadí mé oblíbenosti hereček věší na paty Meryl. Bohužel, v hodnocení je trochu v nevýhodě, protože převážnou část její kariéry tvoří role detektiva Liv Bensonové, a její herecký talent se tedy ve filmech moc neprojevuje, ale stačil jediný shlédnutý díl seriálu, abych si způsob jejího hraní zamilovala a fanaticky sledovala televizní program, jestli zase někde nedávají L&O: SVU.

Martina Hudečková

Můj obdiv jí patří za nepřekonatelný dabing Marisky Hargitay - ten dovedla k takovému stupni dokonalosti, že její hlas paradoxně Marisce sluší mnohem více, než Marisčin vlastní.

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter, ať už jako Belatrix Lestrange, Mrs. Lovett nebo Madame Thénardier, se u mně zapsala jako velice výjimečná herečka, které sluší především záporné role, které dokonale dotvaruje svým napůl šíleným výrazem.

Emma Watson

Roli Hermiony Grangerové ztvárnila opravdu dokonale, porot jí patří můj veliký obdiv.

Maggie Smith

Magiie Smith je další z hereček, u jejíchž rolí se smíchy za břicho popadám. Jedna z jejích postav zvlášť převyšuje všechny ostatní - Minerva McGonagallová, kterou Maggie dovedla k dokonalosti. Minerva je prototypem ,,správného kantora" - přísného, ale zásadového, se suchým humorem, u kterého se zasmějí jen opravdoví ,,fajnčmekři" a o to je lepší. Zvlášť dokonalost Minervy v posledním dílu HP se Maggii nedá upřít.