Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Líbilo se mi: hudba, zvířata, nápad na natáčení v Chorvatsku a Jan Cina, jehož potenciál byl ale tak strašně nevyužitý, až bych brečela:// Nelíbilo se mi: všechno ostaní

plakát

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (2016) 

Jedna hvězda za milé tváře a druhá za to, že se natáčelo ve Chřenovicích, kde jsem sama kdysi byla na školním výletě a mám na toto místo samé hezké vzpomínky. Jinak mě film velmi zklamal. Čekala jsem veselý hudební film, sice jednodušší, ale rozhodně ne nesmyslný. A tohle mi bohužel nesmyslné přišlo. Bylo to naprosto bez děje a bez zvratů a nevšimla jsem si žádného smysluplného dialogu (podle mě neskutečně špatný scénář!). Je to škoda, protože námět mi přišel moc hezký a mladé obsazení šikovné ://

plakát

Škola princů (2010) (TV film) 

Tuto pohádku jsem dnes viděla poprvé a moc se mi líbila!! Když si vzpomenu na letošní vánoční novinky, na které jsem se moc těšila a nakonec přišlo spíše zklamání, tak tady to bylo přesně naopak. Naprosto neočekávaně jsem dostala normální, dobrou pohádku, u které jsem se pobavila a dokonce se i párkrát zasmála. Jediné, co mi trošku vadilo, byla princezna... Sice hezká a neokoukaná, ale vyjadřování by mohla mít lepší. Ostatní herci ale byli super!

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Letos jsem se štědrovečerní pohádkou opravdu spokojená! Zápletka byla sice jednodušší, ale celou dobu mě bavila. Elixír zapomění byl super nápad a oceňuju také, že jsme po delší době opět viděli draka a turnaj (roztleskávačky pobavily:)). Herci mi do všech rolí seděli a byli moc dobří. Evička Josefíková byla nádherná princezna a spolu s Patrikem Děrgelem tvořili sympatický pár :)

plakát

Rudá jako rubín (2013) 

Knihu Rudá jako rubín od skvělé spisovatelky Kerstin Geir, podle které byl tento film natočen, naprosto zbožňuju! Film podle ní mohl být krásný. Cestovaní v čase, mladá láska, dobrodružství... Nic by tomu nechybělo! Je veliká škoda, že filmaři udělali z krásného příběhu poměrně nesmyslnou slátaninu. Mrzí mě to:/ Všem, kteří mají chuť ovšem vřele doporučuju knížku!

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Opravdu obdivuju lidi, kteří vymýšlejí propracovaný děj tohoto seriálu! Vše jim do sebe vždy skvěle zapadá a epizody jsou napínavé v každém okamžiku. Nikdy neztrácejí dramatičnost ani logiku. Myslím, že postavy jsou skvěle propracované a ani nevím, kterou z nich jsem si oblíbila nejvíce. Baví mě sledovat téměř všechny! Nikdy bych si nemyslela, že se mi bude líbit seriál, ve kterém je tolik násilí a tolik mrtvých... Zatím mu dávám silné čtyři hvězdy. (Upíří deníky mám také ráda. Ano, je to jednodušší a méně propracované, ale pro mě skoro o nic méně zábavné.)

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Po dlouhé době jsem byla v kině na kvalitním českém filmu! Mám ráda různé pohledy na takovou tu odvrácenou stranu života a zde se mi dostalo opravdu zvláštního a pro mne velmi zajímavého příběhu. Herci byli výborní! Oba bratry Hádkovy jako herce obdivuji a zvlášť pro Kryštofa mám slabost, takže mu budu držet palce na příštích Českých lvech!

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Přijde mi, že Američané se stále snaží vytvořit něco tak kouzelného jako je anglická Láska Nebeská, ale bohužel se jim to stále nedaří. Opět tu máme pouze průměrnou romantickou komedii, která ani nenadchne, ani neurazí. Možná příště...

plakát

Její Veličenstvo maminka (2012) (TV film) 

Tohle není jako všechny ty ostatní neosobní dokumenty, ve kterých řeční lidé, kteří toho mají s královnou ve skutečnosti jen pramálo společného. Charles mluví velmi poutavě a přátelsky, vypráví pouze o tom, co sám zažil. Provádí nás po paláci, dívá se na domácí videa, prohlíží si fotoalba... A vy celou dobu víte, že to, co říká, myslí vážně a že jeho smích je upřímný. Je skvělé, že nám Alžbětu nepředstavuje jako královnu, ale dívá se na ni ze svého pohledu - jako na maminku. Snad v budoucnu vznikne více takových dokumentů!

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Nádherný emotivní příběh, který člověka dokáže rozesmát i rozplakat, doprovázený šikovnými mladými herci, kteří své sympatické postavy ztvárnili vážně perfektně. Pro milovníky britských romantických komedií jako jsem já je tohle opravdu ten správný požitek! Vřele doporučuji :)