Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Pátý element

Pátý element (1997)

Klasika,která snad nikdy neomrzí ani po letech ani po x-tém shlédnutí. Jednoduchý příběh o dobru a zlu, který je zasazen do nadčasové budoucnosti. Filmu nechybí akce, vtip a občas i chvíle k zamyšlení. K tomu skvělé obsazení a herecké výkony-já nemohu jinak než plnej počet.

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 (2017)

Nádherná epická podívaná (viděno ve 3D), silná hudba a atmosféra, triky a výprava tak dokonalé, že o nich nepochybujete, příběh, který probouzí zvědavost a emoce.. prostě krásný filmový zážitek

Memento

Memento (2000)

Tak tenhle film mě dostal, jak dlouho žádnej a to jsem jej viděl poprvé až letos. Od začátku se snažíte přijít na to ,kdo je vrahem ženy Leonarda. Kdo může pomoci dát dohromady souvislosti mezitím, co se děje, fotografiím s poznámkami a vytetovaným vzkazům na těle Leonarda. Aby byl divák stejně zmatenej jako hlavní hrdina je děj vyprávěnej pozpátku,takže vás film nenechá odtrhnout oči a nutí stále kroutit mozkový závity. Ani v nejmenším jsem netušil, kde je pravda. Odpovědi se na konci dočkáme, ale na úplně jinou otázku, než na kterou jsme se celou dobu ptali. Zbožňuju tyhle filmy, co vás nepustí od začátku do konce a nedají vám spát i druhý den.