Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (7)

Freya Parks (herečka)

18.10.2014

Talentovaná britka Freya Parks měla celovečerní debut ve filmu Jona Amiela: Creation (STVOŘENÍ), s Paulem Bettanym a Jennifer Connelly v hlavních rolích. Další příležitost dostala jako postava Helen Burnsové v režii Caryho Fukunagu, dle celosvětově známé knihy Charlotte Brontë - JANE EYRE. Slečna Parks bude brzy hrát hlavní… (více)

Antje Traue (herečka)

14.07.2013

Antje Traue se narodila ve městu Mittweida, v německém Sasku. Její herecká kariéra začala ztvárněním role Johanky z Arku ve školním představení. V šestnácti byla obsazena do hlavní role projektu mezinárodní mnichovské Art Lab, jménem "Hip Hopera" (původně muzikálu "West End Opera"). Vystupovala v projektu čtyři roky, během… (více)

Clive Standen (herec)

25.05.2013

Standen měl první zkušenosti s jízdou na koni a šermem už ve dvanácti letech. Už tehdy dostal svou první práci v profesionální týmu kaskadérů v Nottinghamu. Ve věku patnácti se stal členem divadel National Youth Theatre a National Youth Music Theatre, s kterými vystupoval v inscenacích na mnoha známých místech po Anglii.… (více)

Krisztina Goda (režisérka / scenáristka / herečka)

09.12.2006

Diplomovala na anglickej štátnej filmovej vysokej škole National Film and Television School obor filmová réžia. Získala štipendium HBO, s ktorým vyštudovala scenáristiku na UCLA (University of California, Los Angeles). V Anglicku, v Amerike a v Maďarsku zrežírovala niekoľko krátkometrážnych a reklamných filmov, ktoré získali… (více)

Iván Fenyő (herec)

09.12.2006

Narodil sa 15. júna 1979 v Budapešti. Študoval na Divadelnej a Filmovej akadémii v triede Gábora Máteho a Štefana Horvaiho. Hneď po skončení štúdia sa stal členom uznávaného divadla Katona József, kde pôsobí dodnes.Jeho prvé účinkovania na plátne boli vo filmoch HUNGARIAN BEAUTY a A MISKOLCI BONIÉSKLÁJD. V roku 2005 ho objavil… (více)

Sándor Csányi (herec / režisér)

09.12.2006

Narodil sa 19. decembra 1975 v Budapešti. Na divadeľú akadémiu ho vzali až na štvrtý raz, v roku 1997. Po diplome sa stal členom Radnótiho divadla, kde hrá dodnes.Prvú filmovú rolu si zahral v I LOVE BUDAPEST, odvtedy si zahral aj vo filmoch POLŠTÁŘ JADVIGY, URISTEN@MENNY.HU , v medzinárodne uznávanom filme REVIZOŘI, ÁLLITSÁTOK… (více)

Wayne Kramer (scenárista / režisér / producent)

09.12.2006

Wayne Kramer sa narodil v roku 1965 v Južnej Afrike. Vyštudoval drámu a hudbu na škole v Johannesburgu. Písal scenáre, ktoré však nevedel použiť. V roku 1986 emigroval do USA, kďe mal šancu uplatniť svoj talent na striebornom plátne.Zrežírovaným krátkometrážnym filmom CROSSING OVER z roku 1996 začal zarezávať na filmových… (více)

Reklama

Ovládací panel
19. nej uživatel Slovensko
176 bodů