Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Paní ministryně (2014) (seriál) 

Je to typická americká masturbace (Hardkor made in amerika porno).Radši bych vojel zapnutej mixér než bejt američan,ale Téa Leoni je naprosto a totálně opojná.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Mě to silně evokuje socialistické zprávy.Státní složky jsou vždy v právu a jsou pochopitelně neomylné.Viva la SSSR.

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Toto je krásný film.Ale fotbal je jen jeden,a neni to ta americka parodie na ragby.Ergo,americkej fotbal je ragby pro americky uknouraný buzničky.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Rozhodně se jedná o jeden z mích nejoblíbenějších seriálů.Ale nemůžu než si postěžovat jako u zdi nářků.Potom co v seriálu skončil Richard Dean Anderson tak jsem byl zvědaví kdo ho nahradí.ALE TAKOVÉ KOLOSÁLNÍ ŠLÁPNUTÍ VEDLE JSEM V ŽIVOTĚ V TELEVIZI SNAD NEZAŽIL.Nechce se mi polemizovat do jaký míry za to mohl herec nebo scénáristé ale mám takovej dojem že ty blbý scénáristy nikdo neinformoval že hlavní hvězda seriálu končí.Jinak si neumím vysvětlit proč ta postava je úplně stejná jako ta původní jen s tím rozdílem že v případě Oneilla ta postava působyla úsměvně a občas roztomile ale v podání toho náhradníka to na mě působylo jako těžká retardace spolu s brutální duševní poruchou.Za dále jsem nepochopil co udělal tak světobornýho že ho zařadili do týmu.Nikdy mi nebila žádná postava víc protivná.Sečteno podtrženo,dokud tam byl R D Anderson tak za mě plnej počet posléze maximálně za dvě to jen kvůli Vale ta byla fakt k sežrání.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Den kdy se zastavila země aneb jak malej zkurvenej protekční negr poslal film za 80 míčů do hajzlu.

plakát

Jste to, co jíte (2006) (pořad) odpad!

Ta ženská je bez pardonu píča s velkým PÍ.Její vyjadřovací schopnosti jsou naprosto omračující a duševně je na úrovni kolečkových bruslí bez koleček.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Tak přesně takhle si představuju akční komedii.Já byl v sedmim nebi, od začátku do konce. A kde jinde uslyšíte říkat princeznu že když zachráníte svět tak jí to můžete udělat do zadku.

plakát

Skladiště 13 (2009) (seriál) 

Potenciál obrovskej, výtěžek téměř nulovej.Pominuli pár hezkých epizodních postav tak to bylo od začátku do konce pořád jedno a to samí.A ze všeho nejvíc mě iritoval Eddie v hlavní roli, potkat ho v reálu tak mu načechram balón do vingle a podrazim nohy až by vymet hubou bránu (Mario Puzo).

plakát

Pokrevní bratři (1975) odpad!

Ne že by to nebyla blbost sama o sobě ale toho kokota kterej k tomu skládal hudbu,bych pověsil za ptáka do průvanu,páč ta muzika bylo to jediný,co mě na tomto filmu zaujalo, v tom nejhorším možném slova smyslu.