Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (146)

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Tak on je už hodně debilní knižní třetí díl :( Filmaři to ještě docela ustáli, ale bojím se druhé části, kterou Collins zmrvila dokonale.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Tak takhle trapno mi u sledování filmu snad ještě nikdy nebylo. Normálně jsem se styděla za herce, kteří se téhle žánrové slátanině upsali. Vlastně by mě zajímalo, jakým záhadným způsobem se tvůrcům podařilo do obsazení dostat tolik velkých jmen! Což o to, pár originálních momentů tu bylo. Po většinu stopáže ale filmaři zkrátka nevěděli, jestli točí pohádku pro děti, pohádku pro dospělé, nebo vlastně úplně něco jiného, s větším přesahem, co se do nevinného fantazijního kabátku jenom obléká. Pro děti to jednoduše nebylo (viz pudr-koks, WTF!?), pro dospělé to zase bylo až moc debilní. Dobré nápady zabíjely rádoby muzikální scénky a co teprve ty příšerné dialogy, který psal asi hodně zhulený scenárista. O přeafektované Vilhelmové, která jednoduše byla už moc i na žánr pohádky, ani nemluvím. A to přitom úvodní dvojice byla vybrána dobře. Přikazký byl sympaťák, který konečně nahlodal tu představu, že ústřední hrdina se musí rovnat i nagelovaný ken, a Boková taky parádně narušuje plejádu stejnoksichtých nudných princezen, kterými nás dopuje x posledních pohádek. No nic... Asi se už příště na ty "tradiční Vánoce s Českou televizi" vykašlu. Děs a bída.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Zatímco všichni se v komentářích rozhořčují nad propojením s astrologií, já musím říct, že právě to je jediný důvod, proč u tohoto absolutně konvečního a po všech stránkách nudného detektivního seriálu nadále zůstávám :)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

(Zatím) nejlepší marvelovka. Ve velmi brzké době chci vidět znovu!

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Ach jo. Co by ti Češi pořád chtěli? Takověj pěkněj, vcelku nevšední příběh jim vymyslíte, opatříte ho sympatickými charaktery, se kterejma není žádnej problém se ztotožnit, celýho ho dosadíte do kouzelného času Vánoc a ještě tak fajnovým soundtrackem ho opatříte, a nic! Zase se jim něco nelíbí! Mně zato i slzička ukápla a Karin Babinská mi po Pusinkách potvrdila, že je skutečně jedno z nejpozoruhodnějších jmén na aktuální české scéně.

plakát

Predestination (2014) 

Přiznám se, na tenhle typ filmu jsem prostě až moc blbá. Né, že bych ho nechápala, ale po "prologu" v baru jsem v tom už začala solidně plavat a... ano, jsem blbá.

plakát

Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse (2014) (hudební videoklip) odpad!

Jako já nevím, ale není Katy Perry na tyhle barevný megalomanský ký(pí)čoviny už trochu stará? Jako o tom žádná, fandím všem věčným dětem, sama jsem jedním z nich, ale nechtěla by se Perry zkrátka jednou ukázat jako opravdová hudebnice, místo těhle po padésáté opakovaných, přeplácáných a nehorázně drahých omalovánek? Eh, to bych asi chtěla moc...

plakát

Hany (2014) 

Proč mám pocit, že kdyby Hany natočilo nějaké zahraniční zavedené jméno, hned by to byla "super cool artovina", ale že za tím stojí jenom blbej Čech, tak je to "děsná sra*ka, u které nikdo nechápame, o co jakože básnikovi šlo"? Za mě tedy: Super cool artovina!

plakát

Něžné vlny (2013) 

Konečně zase jednou trochu barevnější snímek z temné socialistické doby. Snad jen toho patosu během listopadového průvodu Prahou se mohli tvůrci vyvarovat.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Větší nesmyslnou fantasmagorii, která se na mě pokoušela ještě tasit s jakýmisi filozofickými moudry, jsem už dlouho neviděla! Až je mi líto velkých hereckých jmen, kteří se jí (pravděpodobně pod výhrůžkou, z finanční nouze nebo nevím, z jakého jiného důvodu) upsali. A pod celým tím na oko líbivým paskvilem je podepsaný uznávaný scenárista Akiva Goldsman!? Pláču podruhé.