Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Drama
  • Sportovní

Recenze (5)

plakát

Spawn (1997) 

Film na námět komiksového hrdiny Spawna, který bojuje proti peklu ač sám měl původně vést pekelnou armádu proti lidstvu. Jeho učitelem, který mu pomáhá odhalovat jeho schopnosti je Cogliostro, jenž sám unikl peklu a bojuje proti jemu již po 500 let, a pekelný přisluhovač Violátor, který se ho snaží získat do služeb pekla.

plakát

Noc na Karlštejně (1973) odpad!

Muzikál, který je u mě absolutním propadákem. A to i přes účast hereckých veličin té doby, jako jsou Waldemar Matuška, Vlatimil Brodský, Miloš Kopecký, Jana Brejchová, Jaromír Hanzlík a další. Největší pecka jsou gumové dřevce při rytířském klání.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Cesta obyčejných a ne moc pohledných kluků za svým snem, a tím je: být rockové hvězdy. Jejich cesta za slávou jenž je provázena písněmi Jacka Blacka a Kyla Gasse. Pro mě perfektní odpočinkový film po perném dni.

plakát

Dvojčata (1988) 

Absolutně mě pohltila geniální souhra dvou nesourodých postav, malý šmejd Vincent, který je svým bratrem Juliem předěláván na dobrého člověka, a naopak Vincent učí vzdělaného ale naivního Julia jak se pohybovat a mluvit v reálném světě. Nejlepší komedie Arnolda Schwarzeneggera.

plakát

Star Trek: Nová generace (1987) (seriál) 

Nadčasový seriál a dá se říci i fenomén, který neustále poutá nové a nové fanoušky po celém světě. Kdo by neznal Enterprise s kapitánem Picardem , androidem Datem, a dalšími členy posádky na jejich cestě galaxií. Všichni ti Vulkánci, Klingoni, Romulani .... dle mého názoru nejlepší sci-fi seriál všech dob už jen tím jakou práci zde odvedli maskéři při vytváření všech těch forem života.