Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Skvělá hudba, scénář, režie... Prostě velmi pěkný film a velké překvapení, co pohladí duši.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Film o ničem pro masy.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Dementní. I po pár pivech jsem to stejně nedodívala.

plakát

Magnolia (1999) 

*Magnolia Blvd. is a street in the San Fernando Valley where the film takes place. *Magnolia sounds similar to "Magonia", a term created by Charles Fort (who wrote about strange phenomena and is referenced in the film's closing credits) which is an alleged place in the sky where things are kept until they fall from it. *There is a legend that the bark of the Magnolia tree can cure cancer. *A magnolia is a type of flower, which is used as a symbol throughout the film. The concept of the blooming flower has been used as an analogy for the film's structure and flow. *Magnolia is an 8 letter word with 2 "a's", being the 2nd and 8th letters. This is an odd coincidence which relates back to the numbers 82 featured frequently in the film as a reference to Exodus 8:2: "If you do not let them go, I will send a plague of frogs." *On the morning of 28 June 1957, small fish, frogs, and crayfish fell by the thousands during a rainstorm at Magnolia Terminal near Thomasville, AL. Many of the fish were alive and placed in ponds and swimming pools. There was an F2 tornado 15 miles to the south near Whatley.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Excelentní herecké výkony, divoká a netknutá příroda, jednoduchý, ale silný příběh. Takových filmů se dnes už moc netočí.

plakát

Marťan (2015) 

Nakonec dám čtyři, ale cuká mi ruka a mám chuť potrestat tu naprosto přehnaně americkou poslední třetinu.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Tak tohle bylo hodně špatný...ale když se člověk podívá na předlohu, není se čemu divit.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Prvních pár sérií na 5...když to přestalo být vtipný a začalo to být trapný, přestala jsem se dívat. Po zhlédnutí posledních dvou epizod, abych teda zjistila, jak to dopadne, nemůžu dát víc než 3.

plakát

Stejná srdce (2014) (TV film) 

V prvé řadě tleskám hercům! Tento film ukazuje, jak je Amerika ve skutečnosti pokrytecká zem, ohánějí se svobodou a občanskými právy, přitom to není tak dávno, kdy nechali umírat komunitu gayů na něco, čemu tehdy říkali GRID (gay related immune deficiency), což samo o sobě podporovalo národ v tom, že jsou špatní, nechutní a infekční. Navíc vláda odmítala poskytnout finanční prostředky na výzkum choroby, na kterou umírají jen gayové a ne "normální" lidi. V tomhle snímku je mistrně předvedená láska mezi muži a to, že byli sexuálně odvázaní? Lynčuje snad za to někdo hipíky, kteří rozšíření HIV po celých Státech mají vlastně na svědomí? Ne. Nechápu, proč je pro některé tak těžké pochopit, že láska má spoustu forem a není to možnost volby. Philadelphia trochu jinak, trochu víc zeširoka. Gayové tvoří asi 1,7% populace. Takže milí homofobové, určitě nějakého gaye znáte, dost možná jde i některého z vašich kamarádů. Z komentářů, jaké vyplodil třeba verbal, Pilda 17 nebo Piggsy, se mi zvedá kufr a je mi vás dost líto, že jste až takoví omezenci, že se ani nestydíte vyjadřovat svoje neandrtálské názory. Hnus!