Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (196)

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Roztomilá telenovela o rodince přenesené do pravěku, kde s napětím sledujeme, zda se tatík a synek stihnou usmířit a zda si dcerka najde přítele a to vše dřív než jim Tyranousaurus ukousne půl prdele.

plakát

Muži stopující žraloky (2009) (seriál) 

Chytit žraloka, označkovat žraloka, pustit žraloka. Chytit žraloka, nechat Paula Walkera označkovat žraloka, pustit žraloka. Chytit žraloka...a tak pořád dokola ad absurdum.

plakát

Český Woodstock (2004) 

Psal se tuším rok 2007, když mi můj bratr, tehdejší baskytarista Echtu!, volal z Trutnova a říkal - Tohle si musíš poslechnout. A já v tom mobilu uslyšela deset tisíc mániček zpívat sborem Jóóžin z báážin, močálem se plíží... Na tenhle památný moment vzpomíná i Karel Malík v Českém Woodstocku, zajímavém dokumentu, který bohužel dost utrpěl úpornou snahou tvůrců, vedenou zřejmě úvahou - Nasekáme to na malý kousky né voe, ať to má ňákej uměleckej voe dopad.

plakát

Myšlenky zločince (2005) (seriál) 

Myšlenky zločince na rozdíl od Chicago Hope tolik neutrpěly odchodem Mandyho Patinkina a protože z práce chodím tuze pozdě, bývá u nás často slyšet - A sakra, viktimologii už jsem prošvihla co? Jo, ale modus operandi ještě stihneš.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) odpad!

Správně měli tvůrci Sexu ve městě 2 nazvat své dílo Děs na východě, aneb Klimakterium Strikes Back. Možná by to odradilo fanoušky vtipného seriálu od návštěvy kina a tím pádem od dvou hodin utrpení plného pocení, ječení a mouder o Arabech.

plakát

Felidae (1994) 

Temný příběh natočený podle výborné knižní předlohy. Vyhřezlá střeva, strašlivá mučení, vrzající parkety, záhadná sekta a kocour ovládající internety levou zadní (packou). Pro čeleď felidae mám slabost.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hobit je knížka pro děti (a taky jediná knížka, kterou jsem v životě ukradla, respektive hanebně vyměnila - omlouvám se knihovně v Luhačovicích, ale v osmdesátých letech fakt nebyla k sehnání a to Třikrát Perry Mason byla slušná náhrada, ne?). I čekala jsem pohádku a dostala pohádku, takže spokojenost naprostá. Jen doufám, že si Cate Blanchett nevyvrátila kyčle při režisérově úporné snaze dostat jí do polohy co nejvíc důstojné a mocné. A taky doufám, že ta věc na Radegastově tváři nebyla to, na co vypadala.

plakát

Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 

Co bychom si nalhávali, žádné velké dílo Charlieho andílci nejsou, ale Ježíšku pěkně tě prosím, přines mi pod stromeček ty pěkné šaty co měla Cameron Diaz v scénce na záchodě, víš které, ty s tou červenou šňůrkou.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Dětinské až běda. Na vlnách podivna by mohla bez uzardění vyprávět Babička Barunce před spaním, protože i Viktorka u splavu budí větší hrůzu než kapitán Černovous, ale přiznávám bez mučení - pobavilo. Á propós, pane Zimmer, nepřehnali jsme to maličko s tím burácením?

plakát

Cestující (2006) 

Ichtyofobikův splněný (zlý) sen. Kuckajíc, proklínám pana Jonese za to, že jsem v jednom momentě leknutím vdechla Tic-Tac.