Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Člověk neví co očekávat od filmu co natočil Kazma, ale já odcházela z kina naplněná energií a změtí pocitů. Film opravdu nabízí všechno, co si nemůžete a neumíte představit :-D. Když si představíte český film, tak většinou máte zklamané pocity, protože to úplně nenaplnilo vaše očekávání, ale tohle byl asi jediný český film, po kterém jsem z kina odcházela s pocitem, že bych se na něj šla podívat ještě jednou. Kazma dokázal i to, že jsme poprvé v našem menším městě viděla narvané kino a to ten zážitek jen obohacuje, protože já to kino nikdy plný neviděla :-D. Film je pro každého, kdo se chce zasmát, vidět trochu romantiky (protože ta tam je taky) a pro někoho, kdo věří v nemožné, protože tady se to opravdu děje. Nechci a nebudu spoilerovat, protože film si každý musí shlédnout sám, protože tady se ani nedá popsat, co všechno ten film udělal. Takže Ti kteří teprve půjdou - šla bych s Vámi ještě jednou :-D a Ti, kteří jste to viděli - určitě souhlasíte, že něco takového jste ještě neviděli...

plakát

After: Polibek (2019) 

Kdybych měla hodnotit film jako takový, tak jsme spokojená a nemám si na co stěžovat, ale jelikož jsem šla na film, co je zfilmován dle knihy, tak musím hodnotit jinak. Jelikož v trailerech jsou scény, které se ve filmu neobjevily, je vidět, že film dosti osekali. Kdybych neznala dějovou linii knihy, tak bych si o Tesse říkala, že na svého přítele zapomněla docela rychle...jinak herecké obsazení, nemohu nic vytknout, ústřední dvojice se mi moc líbila, chemie tu byla a i když tu někteří kritizují herecký výkon Fiennese, já naopak si myslím, že roli Hardina zahrál skvěle, kamenný výraz je to, jak se Hardin tváří skoro stále, až na chvíle s Tessou. Byl vidět i vývoj postavy Hardina, všechny jeho pocity byly viditelné, takže opravdu na hereckém výkonu nemám co vytknout. Výtku mám pouze ke scénáři, který byl jaksi hr hr a celkový vztah kvůli tomu vypadal jako rychlovka, místo postupného dvoření Tess, se změnou Hardina,...apod. Takže pokud bude filmová série pokračovat, byla bych pro změnu scenáristy. Za mě 4*

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Taky někdy sedíte v kině a nejraději byste přetočili některé části? No u tohohle filmu Vám to nehrozí! Ani na chviličku jsem se nenudila, každá minuta stojí za to. Převážně je tu akce a sem tam si říkáte, to ale měli štěstí, že je našli :D (viz tunel či na střeše), ale najde se tu i po málu vtipných scén, které jsou vtipné, jen proto, že jste tak plní adrenalinu, že to rádi vypustíte trochou smíchu. Celou sérii miluju a hlavního herce doslova zbožňuji. Každý díl, je v podstatě jiný a to se u sérií jen tak nevidí a nejen proto si myslím, že je to jedna z opravdu dobře zpracovaných filmových sérií. Za mě 5*.

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) odpad!

I kdybych neznala originální film, byla by to hrůza, ale bohužel pro ně originál znám a tohle? To je jeden velkej vtip! Zasmála jsem se, už když jsem četla, že chtějí udělat remake, poté jsem se smála, když jsem viděla jména hlavních představitelů, nemohla jsem se nesmát, když jsem viděla trailer a když jsem si řekla, že se podívám na celý film? Katastrofa! Normální člověk na to nedokáže koukat, aniž by přetáčel dál a dál, jen aby už byl na konci. Udělali přes dvě hodiny dlouhý remake, kde jsem z filmu, díky přetáčení (ano říkám díky) viděla asi jen 30 minut maximálně. Scénář byl na prd a herecké výkony ještě horší. Když jsem se nad tím zamyslela, doufám, že hlavní představitelé nebyli jejich první volba, ale spíš to na ně zbylo, protože nikdo nechtěl dělat remake, to bych pak pochopila obsazení, ale pokud byli vybráni jako první pro tuto roli, tak se ptám, kdo je sakra vybíral? Byli úplně slepí? Ještě nedávno jsem lámala hlavou nad tím, proč babička kouká na romantické německé filmy od Pilcherové apod., teď bych to viděla raději, než tohle to, čemu říkají film. Ať už byl remake nápad kohokoliv, nemohl být normální, protože takhle znesvětit oblíbený originál se Swayzem, musel být nápad jen naprostého idiota.

plakát

Pád (2016) 

Když jsem zjistila, že knihu zfilmují, byla jsem radostí bez sebe. Proč se ale snaží nacpat film do hodiny a půl? Nemohli tomu dát alespoň o půl hodiny víc? Knížku mám ráda a neříkám, ve filmu byly všechny důležité scény, spousta z nich pozměněna kvůli rychlému ději, spousta jich byla opomenuta, ale důležité scény tu byly, ale všechno bylo uspěchané. Kdyby tomu dali o trošku víc času film by vypadal hned lépe. Takže pokud to porovnám s knihou tak je to tak na 2* maximálně, ale když to zhodnotím jako film samotný, tak tomu dávám 3*.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Šla jsem ram s tím, že pokud to pokazili, stejně jako u té jedničky, tak na trojku do kina nepůjdu. No mohu říct, že do kina půjdu i na třetí díl. Sice to všechno bylo takové uspěchané, ale museli to všechno nacpat do dvou hodin, takže to naprosto chápu. Scény s Elenou byly podle mého až moc krátké, herečka tam byla všeho všudy tak dohromady 5 minut a scény s Leilou byly také uspěchané, čekala jsem, že s ní bude větší drama. Četla jsem recenze, kde bylo, že je to až moc romantické a málo erotické, podle mě to bylo akorát od obojího, nebylo to přehnané a u první erotické scény (s kuličkami) jsem se divila, že to takto natočili, až jsem se červenala. A nesmím opomenout soundtrack, který byl také velmi dobrý. Takže za mě 4*.

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

Jelikož je to ruský film, tak jsem na to nechtěla nejdříve ani koukat. No nakonec jsem tomu dala šanci a byla příjemně překvapená. Už od upoutávky bylo jasné, že půjde o něco romantického takže jsem rozhodně neočekávala něco, co tady někteří naznačují. Film se mi moc líbil, od Mrazíka, jsem žádný ruský film neviděla a proto je to pro mě velké překvapení, že Rusové něco takového jsou schopni sepsat a natočit. Výběr herců byl dobrý a jejich schopnosti také. Pokud je tu někdo, kdo chce vidět něco romantického a fantasy, tak s tímto filmem nešlápne vedle, pokud ale hledáte fantasy a drama, tak tu asi nepochodíte. Za sebe dávám 5*.

plakát

Elle: Příběh moderní Popelky (2010) odpad!

WTF? Co to sakra bylo? Koho napadl něco takového natočit? Co to je za herce? Tomuhle se říká totální propadák. Pochybuju, že jsem v životě viděla něco horšího.

plakát

Následníci (2015) (TV film) 

Když se člověk připraví na to, že je to Disney pohádka, tak ví co očekávat. Podle mě to byla docela fajn pohádka na Disneyovské poměry, proto dávám 4*, protože od Disney jsem viděla o hodně horší pohádky/filmy. Líbili se mi kostýmy a hlavní herci. Když člověk vypustí něco sem tam, tak se mu může pohádka líbit. Kdyby to byl normální film, který netočí Disney, hodnocení by bylo nižší, ale jelikož jsem věděla co očekávat a přesto se na to podívala, tak jsem to tak hodnotila. Kdo je připravený na Disney pohádku, tak doporučuji.

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Moc jsem se na film těšila a jsem ráda, že mě nezklamal. Doufala jsem, že nejlepší scény nebudou jen v traileru, jako je to u spousty filmů a jsem opravdu ráda, že tomu tak není u tohoto filmu. Film se posunul do jiného prostředí a to film osvěžilo. Je možné, že druhý díl se mi líbil ještě víc než první, rozhodně jsem se u tohoto dílu smála více než u prvního. Rozhodně doporučuji, můžete se těšit na zadek Elyase M'Bareka :-D, ale to nijak nepomohlo mému hodnocení, to je jen za to skvělé herectví a dobrý vtip, proto dávám 5*.