Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (57)

plakát

John Wick (2014) 

Po dlouhé době opět akčňák podle mého gusta!! Vtip, skvělé akce a choreografie bojových scén. Parta uklízečů mrtvol, alias úklidová firma, hotel plný nájemných vrahů a snad úplně nejlepší herecký výkon Keanu Reevese!! Prostě absolutní bomba v daném žánru, není takřka co vytknout. Pokud to člověk vše bere s nadsázkou (tyto filmy jinak brát ani nejde), tak bude určitě odcházet spokojen. Pro mě jedno z velkých překvapení minulého roku. Za mě 85%.

plakát

REC (2007) 

V době, kdy jsem film viděl, tak jsem v širokém spektru hororů nenarazil na podobný. Děsivá atmosféra, ruční kamera, prostě konečně zase oživení americké produkce hororů. Opravdu se člověk bojí a film působí uvěřitelně a děsivě. Velká výhoda u těchto druhů filmů je jistě neokoukané herecké obsazení, kdy se soustředíte výhradně na film a ne na to, jak zahraje Vám známý herec, či herečka. U mě 85%.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Hodně povedený mysteriózní thriller!!! Skvělá depresivní atmosféra, výkony Leonarda DiCapria a Bena Kingsleyho! Tenhle film není pro každého, na začátku jsem čekal klasickou zápletkua následnou vyvražďovačku, ale byl jsem mile překvapen z následného děje. Flashbacky absolutně skvělý, hlavně řazení dozorců!!! Atmosféra hodně depresivní a navíc dokonalá hudba dokreslující ponurou atmosféru. Pro fanoušky tajemného žánru hodnotím maximálním ohodnocením. Pro ty, co hledají v tomhle filmu krev a vyvražďování, bohužel asi zklamání!!!

plakát

Zombieland (2009) 

Neskutečná sranda, na to, že nemám filmy o zombících rád, tak tenhle se vážně poved. Sranda od začátku až do konce a některý scény se mi vrejou do paměti opravdu na dlouho...jako klaun na záchodě, nebo zabití jistého BM(nebudu prozrazovat jméno, abych neošidil ty, který to ještě neviděli)..:-)...bezkonkurenčně nejlepší komedie poslední doby. A aplaus v kině v polovině filmu a na konci hovoří za vše. Měl jsem dilema, mezi čtyřma a pěti hvězdičkama, ale tohle mě přesvědčilo o pěti. A ještě jedna povedená věc - skvělá herecká čtveřice v titulních rolích!!

plakát

Železný Schwarzenegger (1977) 

Unikátní pohled do zákulisí světové kulturistiky a odhalení začátků našeho Árnýho..:-)...parádní podívaná!!...vřele doporučuju ke shlédnutí, kdo tak ještě neučinil.

plakát

Žhavé výstřely (1991) 

Nejlepší parodie všech dob, tenhle film asi jen tak něco nepřekoná. Jeho hlášky se zaryjou do paměti. Jeden z filmů, který si pamatuju slovo od slova, a přesto se na něj budu dívat při každé příležitosti a budu slzet smíchy.

plakát

Podraz (1973) 

Skvělá režie, scénář a nezapomenutelné výkony ústřední dvojice. Prostě film, u kterého se budete bavit a dlouho na něj nezapomenete a u další příležitosti si ho pustíte znovu. Ústřední píseň jen dokresluje dokonalost celého filmařského počinu.

plakát

Kmotr II (1974) 

Po smrti nemilosrdného otce Vita Corleoneho nastupuje na scénu dříve ustrašený, ale v této době už velmi mocný mladý Al Pacino v roli Michaela Corleoneho. Další strhující díl nesmrtelné série a mafiánské rodině, který bere dech a nechá Vás nahlédnout do kuchyně mafiánů a vrahů.

plakát

Mariňák (2005) 

Mistrovky vylíčené drama jednotek, které se připravovaly a poté i trpěly při operaci Pouštní bouře v Iráku. Je vidět, že jde udělat poutavý a skvěly film i bez mohutných a strhujících vizuálních efektů, a přesto zaujmout diváka natolik, že sedí dvě hodiny přikovaný a odchází se skvělým zážitkem. Jake Gyllenhaal a Jamie Foxx zde opět předvedli svoje mistrovství, stejně jako výborný Sam Mendes.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Za poslední léta jedna z nejlepších komedií, u které se ani na vteřinu nebudete nudit a zároveň budete objevovat to, co se může stát snad jenom ve Vegas. Skvělé herecké výkony a sranda k popukání..:-)...Myslím, že každý se v tomto filmu pozná, pokud tedy pije alkohol..:-))