Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Kristen se na roli Sněhurky 100% hodí hrála opravdu skvěle bylo to velice pěkně zpracované, některé okamžiky byly tak náhlé a nepředvídatelné, až vám to vyrazilo dech.Plný počet.:)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

podle mě by se to mělo jmenovat spíš Hobit: Nekonečná cesta. Na nějakou akci si vždycky musíte počkat (jo nudila jsem se). Byly to dvě takřka nudné hodiny.

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Chvílema lehce..ehm..perverzní, krvavý (což mi nevadí) a hlavně - Vřískot byl skvělý námět, chudák vrah, tolik smůly během jedné vraždící sezony....

plakát

Scary Movie 3 (2003) 

Byla jsem překvapena z jištění, že venku jsou krysy a vevnitř myši ale to je klasický humor nejlepší série parodií jaká byla kdy natočena.Prezident v podání Leslieho Nielsena byl zkrátka trefný, neskutečně jsem se bavila :)

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Po shlédnutí filmu jsem měla úplně sevřený žaludek, během celého filmu jsem prakticky nedýchala.Ten konec byl fakt masakr, chvílemi jsem se dokonce usmála, zvláště ve chvíli kdy si naposled zařval třídní boss Anders.Zasloužili si to.Všem doporučuju.

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Choreografie byla opravdu dechberoucí, hudba nabitá energií, opravdu skvělý film.Jak někdo může špatně hodnotit, té vynaložené práce..